-
مهمترين دلايل ازدواج
سلام به همه ي دوستان
لطفا" من رو راهنمايي كنيد .
مي خوام بدونم مهمترين دلايل براي ازدواج چيا هستن ؟
ازدواج چه چيزي داره كه اينقدر ارزشش رو داشته باشه كه آدم بخواد ازدواج كنه .
( در ضمن من هم تنها زندگي مي كنم و هم شاغلم ) يعني به خاطر درآمد يا آزادي احتياج به ازدواج ندارم .
نمي دونم منظورم رو رسوندم يا نه ، منتظر جوابم .مرسي
-
RE: مهمترين دلايل ازدواج
سلام بر دوست عزیز و گرامی. خوش آمدی.
هر کس برای خود معیارهای برای ازدواج دارد و مهم ترین معیارمن هم رسیدن به"آرامش در زندگی" هست.
دوست عزیز درسته که شما درآمد و آزادی دارید ولی آیا آرامش هم دارید آیا نیازهای اساسی خود را می توانید با این درآمد جبران ارضا کنید. نیاز به گفت و گو . نیاز به پیشرفت. نیاز به محبت. نیاز به غریزه جنسی.
-
سلام
اول از همه که ازدواج سنت پیامبر و خیلی هم روش تاکیید کردن که همه می دونن.
دوم این که آدم به یه آرامش خاصی میرسه که تو دوران مجردی این آرامش نداره.
سوم استقلا مالی و فکری و این جور چیزاست.
بعدشم این که آدم دیگه تنها نیست یه همدم و همراه داره که بدونه واقعا دوسش داره.
-
گاهي مي توان به ازدواج به صورت يك نياز نگاه كرد. نياز به تنها نبودن،نياز به تكيه كردن و نياز با معاشرت عميق با جنس مخالف كه همه اينها تقريبا نشات گرفته از غريزه ذاتي انسان است. شايد بتوان آن را ظاهرا كتمان كرد اما نمي توان به صوتر كامل آن را سركوب نمود/
-
سلام .در رابطه با سوالی که در این تایپک مطرح شده گفتن :ازدواج = آرامش .این آرامش یعنی چی /چی هست که در یک کلمه خلاصه شده وموضوع به این مهمی رو در خودش خلاصه کرده.آیا آرامش یعنی بر طرف شدن نیازهای عاطفی/ روحی /جنسی .ممنون میشم کاملتر توضیح بدین
-
کسی نمیخواد به سوال من جواب بده؟
-
سایه جان
مگه انسانها فقط برای داشتن آزادی یا صرفا برای استقلال مالی ازدواج میکنن. هرکسی معیارهاش متفاوت . وشما فقط از بعد مالی و آزاد بودن داری میسنجی . به نظر من ازدواج ادم رو کامل تر میکنه و دیده انسان رو به زندگی عوض میکنه . خود من با ازدواج به یه آرامش ذهنی و فکری رسیدم .درست که هر زندگی با یه سختی شروع میشه ولی وقتی میبینی که ی نفر دیگه هم هست که پابه پات داره میاد و عشق و مهربونیشو نثارت میکنه سختی زندگی برات هموارمیشه . وقتی میبینه یکی هست که حرفاتو باهاش بزنی ، باهاش صحیت کنی ازش راهنمایی بخوای و یا برعکس اون از تو راهنمایی بخواداز زندگی لذت میبری .
-
من چیزی به اسم راهنمایی گرفتن آقایون از خانومها رو خیلی کم دیدم!! حالا نظر منه ها!! آقایون خیلی هم علاقه ندارن حرفاشونو به کسی بزنند.
عملا عمده ترین نیاز یک مرد غیر از مسائل جنسی،آرامش احترام تایید شدن و محبت گرفتنه که من در مورد احترام و تایید شدن و محبت گرفتن و به خصوص آرامش خیلی مطمئن نیستم!!! چون تحقیر کردن رو بیشتر از خانوما دیدم و دیگه خانومی که لطف کنه تحقیر نکنه همسرش رو شاهکار کرده! دیگه به بالا بردن مرد نمی رسه.
چون آرامش این نیست که وقتی مرد میاد خونه خانوم شروع کنه باهاش راجع به اتفاقاتی که گذشته صحبت کنه!! یا ازش بخواد با هم برن بیرون!! آرامش یعنی آرامش!
تموم اینها نظر من بود. شاید الان دلیلی برای ازدواج وجود نداشته باشه! لااقل برای آقایون.
-
کیوان عزیز، اگه دلیل شما از ازدواج کردن به آرامش رسیدن باشه، همونطور که در تایپیک دیگه ای هم عرض کردم، اصلا دلیل خوبی نیست، شما نباید از ازدواج توقع آرامش رو داشته باشین، معمولا افرادی که در زمان مجردی آرامش نداشته باشن بعد از ازدواج هم آرامش نخواهند داشت، شما فقط از خودتون میتونید این توقع رو داشته باشین، وقتی شما خودتون فردی آروم باشید مطمئن باشید که خواهید توانست این آرامش را در تمام ابعاد زندگیتون جاری کنید.
-
shad گرامی .احنمالا" منظور من رو اشتباه متوجه شدین .من که نگفتم هدفم از ازدواج آرامشٍ .در پست قبلی نوشتم که اکثر دوستان نوشتن ازدواج=آرامش .من میخواستم مفهوم دقیق این نظر رو بدونم .یعنی اینکه ،کلمه آرامش در ازدواج چی هست که موضوع به این مهمی رو در خودش خلاصه کرده (پست قبلیم رو ببینید)