-
عید دیدنی
سلام به دوستان و تبریک عید .
برای من مشکلی وجود داره که نمیدونم چه جوری حلش کنم و راهنمایی میخوام.
ما ( من و همسرم) هر سال تمام برادر و خواهرهامو یک جا در منزل یکی از برادرانم ملاقات میکنم و با اونها عید دیدنی میکنیم بنظر شما ایا لازم هست که بعد از این دیدار ما دوباره منزل تک تک انها بریم و عید دیدنی کنیم و اگر نکنیم کار نادرستی کردیم؟
حالا اگه رفتن خونه تک تک اونها لازم باشه و همسرم موافق نباشه باید چکار کرد ؟
-
با سلام و احترام
عید دیدنی و یا رفتن منزل اقوام ، بهانه هایی برای شاد بودن و دیدن بیشتر یکدیگر هست.
طبیعی هست وقتی ما کسی رو دوست داریم و در مصاحبت با آنها لذت می بریم ، بیشتر تمایل داریم آنها را ملاقات کنیم.
اگر بخواهیم از روی وظیفه این کار را بکنیم ممکن است قواعدی برای مدت زمان بین دو دیدار قرار دهیم که باید زن و شوهر با هم هماهنگ شوند.
اما اگر بخواهیم از روی تمایل شخصی این کار را بکنیم، اولا باید این دیدارها آرامش بخش و شادی آفرین باشد، ثانیا افراط در دیدار یک فامیل منجر نشود که دیگران از قلم بیفتند یا اولویت آنها رعایت نشود.ثالثا تمایلات همسر هم در بازدید از سایر اقوامی که کمتر دیده شده اند نیز مد نظر قرار گیرد.
-
سلام ممنون از پاسختون .من هم دوست دارم هم از روی وظیفه میخوام انجام بدم ولی ایشان نه دوست داره نه به وظیفه اعتقاد داره در ضمن ایشان کسی رو ندارن که بهش سر بزند .