عاشق شدم ولی خجالتی هستم ؟؟!!
سلام :
من تازه تو سایت عضو شدم ...
من امیر هستم 18 سال و نیم سن دارم
من از یکی از دخترهای فامیل نسبتا نزدیکمون خوشم میاد 3 سال از من بزرگتره من عاشقش شدم ولی نمیدونم چجوری بهش بگم . چون تا حالا با هیچ دختری حتی تلفنی صحبت نکردم و خیلی هم خجالتی هستم ... میخوام کمکم کنید که بتونم بهش بگم
مرسی :228:
RE: عاشق شدم ولی خجالتی هستم ؟؟!!
ترو خدا یه نفر جواب بده ...
امیر جان میشه بیشتر توضیح بدید ؟
شما که با اون رابطه ندارید چطور عاشق شده اید ؟
قصد دوستی دارید یا ازدواج ؟
سلام دوست من
رابطه نداریم ولی بعضی وقتها که با خانوادشون میان خونه داییم اینا میرم اونجا و میبینمش و خیلی دوسش دارم اصلا نمیتونم فراموشش کنم .
قصد ازدواج دارم . آیا سنم خوبه برای ازدواج باهاش ؟
درود بر تو ای جوان
به تالار خوش آمدید .
در مورد موضوع شما باید گفت :
- موضوعاتی مشابه در بابت موضوع شما بیان شده است و جواب ها و راه کارها بیان شده است .
اگر تمایل به خواندن آنها ندارید می توانید به موضوعات علمی و کارشناسی که در بالای تالار به طور ترتیبی حرکت می کنند کلیک کنید و بخوانید و در آنها تفکر کنید.
ویا
اگر بخواهیم خود وارد موضوع شما شویم لازم است به سوالاتی شبیه به این برای خود جوابی پیدا کنید تا در هنگام رفتن به خواستگاری جا نخورید ؟
خانه دارید ؟
ماشین دارید ؟
کار دارید ؟
تحصیلات چطور ؟
.....
برای همین چند سوال جواب دارید ؟
....................
شما هنوز در حال کوچ کردن از سن نوجوانی به جوانی هستید پس بهتر است : درس ورزش و عبادت را پیشه کنید .
یا حق
دوست عزیز شما فبلا هیچ تجربه ای در این مورد نداشتی
مطمئنی تا الان همه معیارات تکمیل شده؟
:303:
امیر جان سلام شما فقط 18 سال و نیم هستش البته این هم بگم که آدم ها با هم فرق میکنن ولی به نظر من این جور مسائل الان برای شما زوده منظورم به ازدواجه و دختری که 3 سال از شما بزرگتره زیاد سرانجام خوبی در ازدواج نداره و باید کمی بیشتر و دقیق تر روی این موضوع فکر کرد .
شاید سخت باشه ولی سعی کن که این موضوع را برای خودت هضم کنی که ایشون به درد شما نمیخوره و باید فراموشش کنی.
و از طرفی هم این موضوع در خانواده درجه 1 و نزدیک شماست و ممکن هست عواقب بدی را به همراه داشته باشه .
کمی عقلانی فکر کردن نتایج مثبت و خوبی را داره
موفق باشید
بای بای
امیر جان سلام شما فقط 18 سال و نیم هستش البته این هم بگم که آدم ها با هم فرق میکنن ولی به نظر من این جور مسائل الان برای شما زوده منظورم به ازدواجه و دختری که 3 سال از شما بزرگتره زیاد سرانجام خوبی در ازدواج نداره و باید کمی بیشتر و دقیق تر روی این موضوع فکر کرد .
شاید سخت باشه ولی سعی کن که این موضوع را برای خودت هضم کنی که ایشون به درد شما نمیخوره و باید فراموشش کنی.
و از طرفی هم این موضوع در خانواده درجه 1 و نزدیک شماست و ممکن هست عواقب بدی را به همراه داشته باشه .
کمی عقلانی فکر کردن نتایج مثبت و خوبی را داره
موفق باشید
بای بای
سلام آقا امیر عزیز :
همانطور که حامد عزیز هم گفتند بهتر است سری به تاپیکهای دیگر هم بزنید خیلی به شما کمک میکند .
مخصوصا تاپیکهای این بخش :
http://www.hamdardi.net/forumdisplay.php?fid=13
از جمله این :
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=3528
خیلی افسرده شدم آخه چجوری میتونم کسی رو که عاشقشم فراموش کنم .. اصلا غیر ممکنه