بنظرم آقایون معیارای انتخابشون برای ازدواج تغییر کرده، تکلیف امثال من چیه؟!؟!
سلام مرسی تو تاپیک قبلیم کمکم کردین و اگر بازم نظری داشتین حتما بنویسین.
ولی امشب یچیزی به ذهنم اومد که خیلی وقته بهم فشار میاره شخصیتمو تغییر بدم.قبلا مخالفش بودم تا یه حدی، الان دیگه نمیدونم تصمیم درست چیه.
خواهش میکنم اگه تو سایتتون آقا هم هست حتما نظرشونو بنویسین چون خیلی کمک کنندس. چطوری بگم اخیراً یعنی سه، چهار سالیه مدل زندگی و طرز فکر مردم خیلی تغییر کرده و واسه همینم معیاراشون عوض شده. من یه دختر معمولیم و سعی میکنم زیبا و تمیز و خوشتیپ باشم اما دنبال دوستی با جنس مخالف نیستم اگر کسی ابراز علاقه میکنه والدینم اطلاع دارن و چیزی برای پنهون کردن ندارم . ( آشنایی واسه ازدواج ) .
تو اکیپ دختر ، پسرا نیستم، باهاشون تفریح و کافه و رستوران و قدم زدن نمیرم. تابحال باهاشون سینما و تئاتر نرفتم. رابطه ی جنسی که خدا خودش میدونه هیچوقت با کسی نداشتم. ولی الان دخترایی که این مواردو تجربه میکنن نسبت بمن شانس بیشتری واسه ازدواج دارن. خیلیا رو میبینم چند سال دوستن و هر کاری کردن آخرشم اگه با دوست پسرشون ازدوج نکنن یه آدم بهتر براشون پیدا میشه.
مثلا پسرا انقدر واسشون خرج میکنن و میمیرن براشون که حدی نداره. نمونش یه پسری بود که برای دختره جون میداد ولی اون پسش میزد . میگفت واسش بهترین هدیه ها رو خریدم، بهترین تفریحات و همه چی. اما اون پارتی میره ، مشروب و فلان و دوست پسر جلوی چشم خودم داشته. اما من بازم دوستش دارم.
ولی خودمو که میبینم هیچکدوم از اینا نبودم حتی به قدر یه بار به اون آدمی که تو زندگیم برای ازدواج اومد بی ادبی نکردم ، همیشه خوب و مهربان و کم توقع.......... اون هیچکاری واسم نمیکرد، ترکم کرد و آخرشم رفت جلو چشمم ازدواج کرد. حالا میخوام تغییر کنم مثل همین دخترا بشم اما نمیتونم هر کاری که میکنم قدرتشو ندارم نه کلامی نه رفتاری. میترسم آخرش ببینم سرم کلاه رفت و من تنها موندم... چیکار کنم واقعا