خانواده نامزدم تحویلم نمیگیرن /نقطه ضعف زیادی داریم
سلام
ازدواج من و نامزدم مخالفتای زیادی داشت چون خانواده من متعادل بودن و خانواده همسرم مذهبی هستن تا قبل خواستگاری من اصلا نمیشناختمشون فقط خواهرش و توی دبیرستان دیده بودم فقط یه روز زنگ زدن خونمون و گفتن فلاان روز میایم خواستگاری ...
من و نامزدم هر دو روستازاده اما تحصیل کرده دانشگاههای معتبر بودیم اما خانواده نامزدم سنتی_مذهبی بودن براساس یه سری ملاکها منم جواب مثبت دادم اما بعد از عقد متوجه شدم که خانواده نامزدم نظر مساعدی راجع به من ندارن و گویا نامزدم از یکسال پیش با خانوادش درگیر بوده تا موافقتشون و برای ازدواج ما جلب کنه الان دو ماه از عقد ما میگذره با اینکه پدر م فرهنگی هست از سالها پیش به تریاک اعتیاد داره خواهر بزرگم بنا به دلایلی پرخاشگر و بددهن هست اینا نقاط ضعف خانواده منه که بنا به اعتراف نامزدم دلایل مخالفت یکساله خانوادش برای انتخاب من هم بوده ...
خانواده من با اینکه روستایی هست اما متعادلن نه خشک مذهب و نه بی دین...
اما خانواده نامزدم هرکسی که چادری نباشه رو بی دین میدونن انگار همه چیز توی چند متر پارچه سیاه خلاصه میشه ....
نامزدم مثل خانوادش فکر نمیکنه اوایل خیلی رمانتیک بود اما حالا سرم تیکه میندازه که بابات معتاده یا مامانم پوششت و دوست نداره!!!
در صوزتی که من مانتویی معمولی و ساده پوشم...
چیکار کنم اونا حتی من و یه بارم خونشون دعوت نکردن...
نامزدمم نمیگه بیا بریم پیش مامانمم و...