شوهر بی عاطفه و بی مسئولیت
سلام از شما خواهش میکنم جواب بدین مخصوصا دوست دارمواقایون جواب بدن
اینجا آخرین امید من برای گرفتن جواب هست لطفا لطفا لطفا در حوا دادن کوتاهی نکنید
نزدیک شش سال هست که ازدواج کردم یک پسر دو ساله دارم و شوهری به شدت بی مسئولیت به نظر شما با مرد بی مسئولیت چطوری برخورد کنم تا نتیجه بگیرم؟زندگیم در آستانه فروپاشی هست و واقعا درمانده شدم کمک کنید
مثلا یک نمونه مثال بزنم شوهرم فقط به فکر سلامتی جسم و بدن خودش هست و جز این نه هدفی داره نه کار دیگه ای(البته شغل داره منظورم دغدغه ست)مثلا بگم این کولر رو درست کن نمیره یا میگه باشه شاید تا یک ماه آینده نبره هزار جور جنگ و دعوا هم داریم ولی نمیبره ولی اگر همین الان جیزی دلش بخواد بخوره میره میخره یا اگر فکر کنه یکم سرما خورده سریع میره دکتر ولی اگر منو پسرم چیزی بخواییم توجه نمیکنه یا میگه باید زودتر چی گفتی الان لباس دراوردم یا پیرم مریض باشه میگه چیزیش نیست اینقدر هزینه دکتر نکنیم در صورتی که برای حتی یک زگیل روی دستش میره از فوق تخصص نوبت میگیره
چکار کنم دوستان به شدت سرخورده و تنها شدم آقایون لطفا جواب بدین چکار کنم درست بشه؟
متاسفانه همسرم خانواده خوبی ندارن پدرش هم همینطوره الان زنگ در خونشون سه ساله خرابه درست نکرده شیر آشپزخونه دو ساله خرابه درست نکرده مادرش میگه من بدبخت شدم سر همین اخلاق پدرش...جالبه اگر کسی از شوهرم کمک بخواد سریع میره انجام میده که بگن چقدر خوبه
آقایون شمارو به خدا قسم نکنید با زنو بچتون این کارو ...😢😢😢😢