همه کار واسه خانومم میکنم ولی خانومم همیشه میگه لخوشی ندارم و خستم
با سلام
من و همسرم 1.5 ساله که ازدواج کردیم و سه ماهه که رفتیم زیر یک سقف تو این مدت خیلی سعی کردم به همسرم محبت کنم و همه جوره کتارش باشم تا به عنوان یه تکیه گاه منو قبول کنه
ولی گاهی بعضی اشتباه ها باعث شده که از دستم ناراحت بشه و به قول خودش دلش بشکنه
از روز اول که عقد کردیم بعد چند ماه تا کوچکترین اختلافی پیش میومد میگفت ما نمیتونیم با هم زندگی کنیم و بیا جدا شیم. و من با صحبتهای زیاد قانعش میکردم که این مشکلات طبیعیه و قبول میکرد.
سعی کردم هیچ کوتاهی در حقش نکنم از ابراز محبت کلامی بگیر تا خرید هدیه به بهانه های مختلف و توجه بهش تو جمع و تنهایی شاید گاهی لحظاتی اونم ناخواسته بهش بی توجهی کردم و بعد که گفته ناراحت شده و دلش شکسته عذرخواهی کردم و سعی کردم جبران کنم.ولی واقعا دیگه خسته شدم من همه جوره تلاش میکنم کنارش باشم ولی باز اون یه چیزای دیگه میخواد و وقتی رفتاری ازم میبینه ناراحت میشه و قهر میکنه و میگه بیا جداشیم یا دلخوش نیستم. و شروع میکنه میگه برو برای خودت دنبال زندگیت تو کنار من خوش نیستی!! در حالی که میدونم خودش ناراحته. بارها بهش گفتم اگه دوستم نداری یا علاقه نداری بهم بگو ولی نمیگه و میگه دوست دارم.بطور مثال بهم میگه دوست دارم فعال باشی و درس بخونی و کار دوم داشته باشی ولی خوب همه اینا که یه دفعه نمیشه و بهش میگم باشه حالا بیا اول زندگی یکم تفریح کنیم شاد باشیم و بگردیم ولی اون میگه تو به حرفم گوش نمیدی در حالی که شروع کردم به خوندن برای ارشد و پیگیر کار هم هستم.یه چیزایی ازم میخواد که واقعا از توانم خارجه و این ناراحتم میکنه.جالبه که من حق ندارم ازش ناراحت بشم و اگه حرفی بزنه و ناراحتیم رو نشون بذم اونم قهر میکنه و دوباره همون آش و همون کاسه.تو ایم مدت تا حالا نشده یه بار قهر باشیم و اون پا پیش بذاره.در هرصورت چه مقصر من باشم و چه اون من باید برم منت کشی.. خیلی سختمه خیلی دوست دارم بهم ابراز علاقه کنه یا به خودش برسه و آرایش کنه لباس خوب بپوشه تو خونه ولی اصلا گوش نمیده و به بهانه های مختلف میگه نمیتونم حتی مسافرت و تفریح رو هم به بهانه های مختلف کنسل میکنه در حدی که یه صبح جمعه کوه نمیاد بریم .نمیدونم ادامه این زندگی به صلاحمه یا نه!
البته اینم بگم دختر مهربونیه و بقیه بهش محبت میکنن سعی میکنه جبران کنه و احترام خانوادمو جلوشون نگه میداره و حجابشو داره و ...