استرس شدید در انجام کارها
با سلام.
من مشکلی دارم د اون هم استرس شدیدیه که تو وجودم هست که ممکنه یک مقدارش به خاطر خرافات باشه که اعتقاد دارم مثلا اگر در حال فکر کردن به انجام کاری باشم کسی عطسه کنه استرس وحشتناک وجودمو میگیره که حتما اون کار انجام نمیشه و میرم تو خیال پردازی که چه مشکلی ممکنه پیش بیاد و مانع رسیدن من به هدفم بشه. اما فقط خراقات نیست. نگرانیا بیش از حد داره بهم فشار میاره. مثلا چند روز بعد قراره برم خارج از کشور پیش همسرم ولی نگرانم. شاید مسخره به نظر بیاد ولی حتی نگران سقوط هواپیما هم هستم. یا چند وقت بعدش همسرم قراره بیاد برای کارای عروسی مون ولی باز نگرانی و دلهره ی وحشتناک که نکنه هواپیمای اون سقوط کنه. خیلی این چیزا ازارم میده😔
یا شما فکر کنید سر یه چیز بی اهمیت مثل قرار با دوستام ، یا یه کار اداری که باید انجام شه استرس وحشتناک میگیرم. و اینکه تو حرف زدن با غریبه مثلا یه قرار کاری که میخوام بذارم اعتماد به نفس کمی دارم و ترجیح میدم کس دیگه ای جام حرف بزنه. البته این موضوغو نذاشتم کسی بفهمه و همیشه یه بهونه میارم برای حرف نزدنم😐خلاصه این استرسا و نگرانیا و دلهره ها داره منو از بین میبره. فعلا امکان رفتن پیش مشاور هم برام فراهم نیست. با توجه به این راهنمایی م کنید