راضی کردن شوهرم برای جراحی زیبایی
سلام به همه ی دوستان عزیز همدردی خیلی دلم برای تالار تنگ شده بود :72:
اول یه معرفی بکنم : من تقریبا 22 و شوهرم 29 ساله هستیم
2 سال دوست بودیم ، 1سال عقد و حدودا 3 ساله که ازدواج کردیم . قبلا هم تاپیکهایی اینجا داشتم که اکثرا مربوط به عصبی بودن و کتک زدنهای شوهرم بود . اون مشکلات رو هنوز دارم البته کمتر شدن ولی همچنان بعضی وقتها دعواهای بدی میشه... منتها الان بابت این نیومدم
من میخام یه جراحی زیبایی پیکر تراشی انجام بدم که هزینه ی خیلی بالایی هم نداره ولی شوهرم قبول نمیکنه و مخالفه . از طرفی نمیتونم از خانوادم درخواست کنم هزینه اشو بدن چون خجالت میکشم و نمیخام به جز همسرم کسی در جریان این کارم قرار بگیره .
چند وقت پیش خیلی اروم بهش گفتم من حس میکنم به خاطر رابطه جنسی زیاد اندامم داره از فرم میفته میخاستم نظرشو بدونم ، گفت همه ی زنا بعد ازدواج فرم بدنشون زنونه تر میشه ، حساس نباش ، ولی خیلی بی توجه و سرسری اینا رو گفت من خودم رفتم تحقیق کردم و دیدم مشکلی که دارم با یه عمل جراحی خیلی ساده پیکر تراشی قابل حل هست و دوستم هم قبل ازدواجش این عمل رو انجام داده که با موفقیت بوده و میگفت بعدا شوهرش حتی نفهمیده که جراحی زیبایی کرده .
حدود یه هفته بعد دوباره بهش گفتم که بدونه ذهنم درگیر این ماجراس و بهم خندید میگفت نشستی فکر کردی چجوری میشه مسخره ترین خرجو تراشید و فلان . من خواستم جدی بگیره مسخره بازی نکنه گفتم باشه اصن هیچی نمیخام ولی دیگه از الان رابطه هامونم کم کنیم اعصابش خورد شد گفت من بدهی دارم ، لنگ صد تومن دویست تومنم تو واس یه چیز مسخره میلیونی پول میخای ، اصن انگار تو دنیای دیگه ای و ... من گفتم اگه میخام برم زیر تیغ جراحی واس خودم نیس واس توعه گفت تو خودت مریضی به من ربطش نده ، من اگه روزی از بدنت خوشم نیاد خودم دیگه سمتت نمیام بهت هم میگم !!!!!!!!!!!!!!!!!!
جمله ی اخرش خیلی دلمو شکوند جوری که موقع خواب یادش افتادم گریه ام گرفت (اون نفهمید و همونجا بحثو تموم کردم) و نه تنها خیالم راحت نشد که بیشتر مصمم شدم باید این جراحی رو انجام بدم قبل از اینکه به قول خودش دیگه نخواد سمتم بیاد . الان نمیدونم چجوری راضیش کنم لطفا کمکم کنید:54:
+ اینم بگم خودم خانه دارم و درامدی ندارم که بتونم خرج عمل رو تامین کنم :47: