-
دروغ
زندگی با همسری دروغگو که براحتی می توانند روی دروغهایش قسم بخورد و از زیر ثابت کردن آن با دعوا و احانت فرارکند چطور با ید درست بشه ،بعد از چهار سال زندگی و درگیر شدن با دردسرهایی که این آدم دروغگو برایت ایجاد کرده .از اول هم با دروغ و ریا و فقط برای بدست آوردن من پا پیش گذاشت و از ساذگی من و خانواده ام سوء استفاده کرد .البته فقط خودشاینجوری نیست از خانواده ای است که همگی یه پاشون می لغزه حالا دیگه صبرم به آخر رسیده و خسته شدم از این همه توداری فقط مشکل من دختر خوشگل هفت ماهه من است که همه زندگی من شده و ترس از آینده اون دارم .
-
RE: دروغ
سلام
می شه بگین دروغ ها در مورده چه مسائلیه ؟
شما از کی متوجه این رفتار همسرتون شدید؟
-
چرا از اول درستش نكردي ؟چند سالشه؟
-
آخی خیلی سخته؟ خوب شما که میدیدی با چنین آدمی نمی تونی زندگی کنی چرا بچه دار شدی. راستش دروغگویی خیلی بد وهیچ راه حلی نداره جز اینکه خود دروغگو سر عقل بیاد و درست بشه وگرنه من که عقلم به جایی نمی رسه.دعای توسل بخون و متوسل شو به 14معصوم از اونها کمک بخواه تا ایشالا مشکلت حل بشه و شوهرت سر عقل بیاد. یا علی
-
مشكل بدي داريد كه درست كردنش راحت نيست.
من كسي را مي شناسم كه مشكلي شبيه مشكل شما دارد. او علاوه بر دروغگويي عادت به كلاهبرداري هم داشت. يه لقمه حلال توي خونه اونها وارد نمي شد. زن بيچاره مجبور بود تحمل كنه. كم كم مرد كه پا به سن گذاشت بعد از كلي از چالشها كه توي زندگيش به وجود اومد و زنش به ستوه اومده بود و مس خواست جدا بشه و اين حرفها بالاخره مرده كمي سر عقل اومد الان بهتره. اينجور مردها اگر بهشون توجه بشه و بها داده بشه و احساس كنن كه نيازي به دروغگويي ندارن شايد بهتر بشن.
-
ممنونم از توجه تون ، ولی دلم می خواد اگر کسی راه حلی داره که بتونه تاثیر گذار باشه از نظر روانشناسی بهم ارائه بده به نظر خودم دیگه باید به عنوان یه بیمار بهش نگاه کنم که فکری برای درمانش کنم البته راه کارهای من تا اینجا بعد از چهار سال هنوز خیلی تاثیر گذار نبود چون واقعیتش اینه که خودم هم بهش بی اعتمادم .
-
چیزی هست تو زندگیتون که بخاطر ترس از اون بخواد دروغ بگه ؟ مثلا برای اینکه خودشو بزرگ نشون بده یا برای اینکه سرزنش نشه
یا اینکه بخواد جلوی کسی کم نیاره و...
-
ميشه لطفاً از دروغهاش چند تا مثال بزنيد يا يه كم جزييات رو توضيح بديد شايد بهتر بشه راهنمايي كرد.