سلام Alireza8902عزیز،:72::72:
خوش اومدین به تالار همدردی.
احساس می کنم می تونم درکتون کنم. تنهایی خیلی حس بدیه، واقعا آزاردهنده ست و باعث خستگی و دلزدگی از همه چیز میشه ..البته بعضی وقتها ، بعضی ها خودشون تنهایی رو انتخاب می کنند و عملا تنهاییهاشون خودخواسته ست .. اما در بیشتر مواقع اینطورنیست و عملا افراد تحت تاثیر شرایط دچار احساس تنهایی می شوند..
فارغ از دلایل این تنهایی ،معمولا برای رهایی از این وضعیت اولین چیزی که به ذهن میرسه اینه که کسی یا کسانی باشند که ما رو دوست داشته باشند و ما هم متقابلا دوستشون داشته باشیم ..افرادی در پیرامون ما باشند که ما رو قبول داشته باشند، ما رو تحسین کنند و اجازه بدهند که بهشون نزدیک بشیم و به عکس ..
پس ابتدا باید دید عنصر ضروری برای ایجاد ارتباط های موفق با دنیای پیرامون چیست؟
صرف نظر از چند و چون و کیفیت روابطی که بالا عرض کردم به نظر من ، اولین چیزی که باید بهش پرداخته بشه میزان «عزت نفس» فرد هست. یعنی ارزیابی میزان ارزشمندی ما از نگاه خودمون .
این یک واقعیت هست که احساس ما نسبت به خودمون در نگاهی که دیگران به ما دارند خیلی مهم و تاثیرگذاره .. مطمئن باشید اگرما خودمون رو دوست داشته باشیم اصولا نگاهمون به زندگی،دیگران و ارتباطاتمون تغییر می کنه.
دوست دارید میزان عزت نفس خودتون رو ارزیابی کنید تا بعد ببینیم چطور میشه اون رو افزایش داد؟
اگر تمایل به این کار دارید با این سوالات شروع می کنیم:
- احساس شما نسبتبه خودتون چی هست؟
- آیا خودتون رودوست دارید؟ اگر بله و اگر نه چرا؟
- علیرضا چقدرعلیرضارو قبول داره؟
- کدوم کارها هستندکه با انجامشون ، از خودتون خوشتون میاد و خودتون رو تحسین می کنید؟
- مهمترین ویژگیهای مثبت شما چیا هستند؟
نکته:
«عزت نفس» با «اعتماد به نفس» تفاوتهای مفهومی دارد. گاهی ممکنه فرد اعتماد به نفس داشته باشه اما فاقد عزت نفس باشه.
دوستتون دارم.:72::43: