-
مامان عصبیی شدم
سلام من نیاز به کمکتون دارم
من یه پسر 10 ساله دارم نمی دونم چرا با کوچیک ترین حرف یا حرکت عصبی میشم (1 ساله اینجوری شدم)
و نا خداگاه شروع به فحش دادن می کنم تا جایی که پسرم از من فاصله گرفته و اصلا دیگه دوستم نداره
من 30 سالمه و هیچ مشکلی ندارم
خودم می دونم کارم اشتباه و تو کمتر از ثانیه پشیمون میشم، ویتامینامم کم نیست
مثلا امروز صبح که من امدم سر کار ، از خواب بیدار شده بود گریه گریه که چرا من 30 دقیقه دیر بیدار شدم
انقدر عصبی شدم از گریه ها که شروع کردم بهش فحش دادن مثلا گفتم ادمه بیشور ادم صبح که پا میشه انقدر رو عصاب همه راه نمیره
کمکم کنید لطفا
من اصلا اینجوری نبودم
-
سلام بشما:72:
با توجه به اینکه شاغل هستین .. چقدر وقت برای استراحت و تفریح و رسیدگی به امور شخصی بین خودتون و همسر و فرزندتون دارین؟ ( منظورم زمانی برای دریافت احساسات خوب و آرامش واقعی هست)
رابطتتون با همسر چطور هست؟( از هر نظر)
-
واقعا همه چیم خوبه استراحت دارم وقت برای تفریح با همسرمم خوبم بخدا نمی دونم چرا اینجوری شدم دلم برای پسرکم می سوزه
-
-
سلام
احساسات تخریبی
طرحواره تنبیه متاسفانه ما یاد گرفتیم اگر عملی مخالف میلمون بود عصبانی بشیم بدون اینکه در حل مساله کمک کنه
پس اول این طرحواره رو از بین ببرید
جلوی احساساتتون بهتر بگیرید چون فرزندتون دچار مهار مهم نباش میشه و بعدش مهار نزدیک نباش
مشکلشو پیدا کنید
شاید فرزند شما در این مورد رانه کامل باش دارند
شایدم هر موقع زود از خواب بیدار شده همه گفتن افرین چقدر تو خوبی و این رانه دیگران از خودت راضی نگه دار در خودش ایجاد شده شادیدم تایید طلبی
تنها راهش اینه شما همیشه حامیش باشید تا والد درونش شکل بگیره و والد حمایتگری داشته باشه در درونش تا نیاز به تایید نداشته باشه زیاد از اطرافش چون والد حمایتگری در درونش داره که در همه حال پشتیبانش
بفرمایید عزیزم خسته بودی خوابیدی اتفاق خاصی نفیتاده عوضش خوب استراحت کردی خستگیت در رفت همیشه که ادم سر موقع بیدار نمیشه من همیشه دوست دارم
-
احیانا هیچ وقت به این مسئله فکر می کنید که زود مادر شدید و چیزی از جوونیتون نفهمیدید؟
-
سلام
با دکتر روان پزشک مجرب مشورت کنید.
موفق باشید :72:
-
سلام دوست عزیزراه حلش خیلی سادست .
اول اینکه سعی کنید آب بیشتری بخورید شابد باورتون نشه خوردن اب چقدر میتونه موثر باشه میتونید امتحان کنید روزی رو که اب زیاد نوشیده باشین و روزی رو که زیاد اب ننوشید رو در نظر بگیرین و تعداد دفعات خشمتون رو یادداشت کنید. مطمعن باشید اون روزی که اب بیشتری نوشیده اید تعداد دفعات خشمتون کمتره
دوما وقتی احساس کردین حس خشم داره به سراغتون میاد سریعا تغییر حالت بدین اگر در حال راه رفتن هستید بایستید اگر در حالت ایستادن هستید بشینید و اگر در حال نشستن هستین دراز بکشین
سوما از راه حل های کنترل خشم استفاده کنید.
موفق باشید
-