اشنایی در فضای مجازی و بعد ازدواج.صحیح یا اشتباه؟(لطفا راهنمایی کنید)
سلام وقت بخیر خدمت شمامن چند وقت پیش با خانمی از طریق اینترنت اشنا شدم که حدودا یک هفته بعد بیرون رفتیم و از اون به بعد هم خیلی بیشتر اشنا شدیم و زیاد بیرون رفتیم و حدودا بعد از دوبار بیرون رفتن ایشون مادرشون رو در جریان گذاشتن و حتی من باهاشون صحبت کردم
توی این مدت خیلی شناختمش حدودا 5ماهی میشه و علاقه نسبی پیدا کردیم بهم اما من سعی کردم منطقی باشم و بخاطر همین این پیام رو دارم مینوسم برای شما تا کمی راهنماییم کنید
میخواستم ببینم واقعا اشنایی هایی که از این طریق بوده مشکلی پیدا نمیشه؟چون بنظر من زندگی مشترک و اینده شوخی بردار نیست و خیلی مهمه.قصد من ازدواج هست ولی نه فعلا.شاید یکسال دیگه یا هروقت شرایط من صدردصد محیا شد
برخی از موارد که شاید توی مشاوره کمک کنه عرض میکنم خدمتتون
حدودا 3سالی بزرگتر از این خانم هستم.شناختمونم خوب بوده بهم.سعی کردیم از همون اول دروغی نگیم و واقعا هم نگفتیم.از خلق و خو طرز برخورد بیشتر چیزای این تیپی رو تجربه کردیم.و بقول معروف سعی کردیم رو بازی و و واقعا هم رو بازی کردیم!پنهون کاری و دروغی نبوده و واقعا مورد اعتماده.این حرفی رو هم میزنم از روی عاشقی نیست که بخام تعریف کنم و خودم رو توجیه کنم!بر اساس واقعیت مینویسم.
به دعوا هم رسیدیم که معمولا توی این جور دوستی ها هست اما خب من خودم سعی کردم ناراحت شدم چیزی نگم یا اینکه بعد از ناراحتی عذر خواهی کردیم و سعی کردیم تکرار نشه و حداقل توی شناخت کمک کرده اون دعوای کوچیک
از نظر مالی و اقتصادی هم چند سطحی از خانواده ما بالاتر هستن اما نه خیلی زیاد که فاحش باشه(مثلا از یک تا ده بخوای نمره بدیم.اونا شیش هستن و ما چهار).هر دو دانشجو هستیم .و من شاغل هم هستم
ممنون و تشکر