نظرسنجی از آقایون و خانوما
چقدر گذشته ی همسرتون براتون مهمه ؟؟
اگه صادقانه در باره گذشتش باهتون صحبت کنه و تجربه هایی رو که قبلا داشته بهتون بگه بهتره یا دوست دارین تو بی خبری بمونین؟؟
آیا وجه اش پیشتون خراب می شه یا از اینکه از اول باهاتون صادق بوده راضی هستین؟؟
خودتون اگه قبل ازدواج تجربه ای داشتید به همسرتون می گفتین یا اینکه ازش فرار می کردین؟؟
:305: دوست دارم نظرات دوستانو بشنوم
RE: نظرسنجی از آقایون و خانوما
بلوم عزیزم خیلی دوست داشتم توی این نظرسنجی شرکت کنم اما اصلا نمی دونم چه جوابی باید بدم...
شما خودت می دونی که درگیر همین جریان بودم اما الان هرچی به این سوال فکر می کنم هیچ جوابی براش پیدا نمی کنم!
چیزی که مهمه صداقته، درسته که خیلی وقتها صداقت باعث فروپاشی زندگی میشه، اما چرا ما باید کاری انجام بدیم که از گفتنش شرم داشته باشیم؟ درسته که آدم جایزالخطاس، خیلی ها هستن که می گن نمی دونستن دارن کار اشتباهی انجام میدادن، درسته که از روی دانش کم یا هر چیز دیگه ای دست به کار اشتباهی میزنیم اما دروغ گفتن چی؟ دروغ گفتن عملیه که به اشتباه بودنش واقفیم، دیگه نمی تونیم بگیم نمی دونستم دروغ گفتن اشتباهه وگرنه راستش رو می گفتم!
:72:
بسیار زیاد. بسیار زیاد. و مهمتر از اون برای من صداقت همسرمه.من با وجودی که رابطه جنسی نداشته ام" رابطه عاطفی در حد بوسه و اون هم از صورت ونه... داشته ام" اما ممکن است با کسی زندگی کنم که رابطه جنسی در حین شناخت برای ازدواج با فرد دیگه ای داشته باشه ولی اگر راست بگه. من یک انسان شیاد و فریبکار رو که درجهت تصاحب من به دروغگویی روی آورده رو هرگز نخواهم بخشید.
گذشته همسرم اصلا برام مهم نيست مهم الان كه مال هم هستيم و خيلي هم همديگرو دوست داريم . من و همسرم از گذشته هم بطور كامل آگاهي داريم و اين موضوع رو بخاطر اين انجام داديم كه هر حرفي رو از زبان همديگه بشنويم بهتره كه يه نفر ديگه بخواد بزنه و در آينده باعث بشه كه نسبت به هم بي اعتماد بشيم
ممنون از شاد و سورنای عزیز
جالبه من فکر می کردم آقایون بیشتر ترجیح می دن تو بی خبری باشن
من خودم صداقت رو بیشتر دوست دارم و ذهنیتم رو نسبت به طرفم از دست نمی دم چون احساس می کنم انقدر شجاعت داشته که راست بگه
همین که همسر آدم با صداقت باشه کافیه و اگر هم در گذشته اشتباهی کرده باشد و به من بگوید او را بخشیده و به او افتخار می کنم.
من و همسرم قبل از ازدواج همون روز اول آشنایی تمام تاریخچه زندگیمون رو برای هم گفتیم. من شیطنت هام تازه بیشتر بود!!! ولی خدا رو شکر الان همه چیز خوبه. نه من ونه همسرم به جز هم به هیچ چیز دیگه ای فکر نمی کنیم. به نظر من باید همه چیز رو صادقانه گفت. من اعتقاد دارم هیچ وقت ماه پشت ابر نمی مونه.
همسرم همون اول درباره رابطه هاي قبليش همه چي رو به من گفت ولي من نه ناراحت شدم و نه خوشحال. مهم صداقتش بود و بس. البته اون هم از همه چي من خبرداشت.