-
ایا جواب میدن بهمون؟
سلام حدود یه ماه پیش مادرم دختری رو بهم معرفی کرد یعنی منظورم اینه که خوشش اومده بود و بهم گفت منم خوشم اومد اولین بار منو مادرم و دختر و مادرش بیرون رفتیم سینما اولین بار اونجا دیدمش دفعه دوم شانسی دیدمش توی یه مغازه پوشاک و اونجا هم با خانواده بودم همونجا مادر دختر به مادرم گفت که میایم خونتون انشالله واسه عید دیدنی و اومدن خونمون و بعدش مادرم با خواهرم رفتن خونشون و اونجا موضوع خواستگاری رو مطرح کردن پیش مادر و دختر و دختر خجالتی شده و خندیده و مادرش هم همینطور بعدم مادر من از من گفته و اخر سرم که حرفا تموم شده اومدن بیرون و روبوسی کردن بعدم چند روز بعدش مادرم زنگ زد به مادر دختره و خواست ببینه جواب چیه و مادر دختر گفت که بخدا درگیر مهمونی و دید و بازدید و اینا بودیم نشده با شوهرم صحبت کنم حتما صحبت میکنم تا شب خبر میدم ولی زنگ نزدن ولی بازم مادرم گفت که حتما چون تعطیلیه سرشون شلوغه اینور اونور میرن میخواستم بدونم ممکنه جواب بدن؟؟ با ما صمیمی هستن تقریبا و اگه بدشون میومد همون روز که موضوع خواستگاری شد میگفتن نه و یا دختر میگفت من میخوام درس بخونم یه همچین چیزی اون دختر هم دختر خوبیه نمیدونم جواب میدن یا کلا جوابشون بله هس یا ن
-
-
-
سلام خدمت شما، خوش اومدین:72:
جواب دادن بستگی به شرایط فردی داره که میخواد برای ازدواج پیشقدم بشه.
شما از وضعیت اشتغال، خدمت سربازی و هر آنچه که میدونین مهم هست برای ما بگین و همچنین سن دختر خانم.
-
سلام
به همدردی خوش اومدین.
دوست من، متوجه نشدم دقیق چرا روش خواستگاری شما اینقدر برام غریب بود؟!
رفتید سینما، یعد شانسی همدیگر رو دیدین، یعد عید دیدنی، خواستگاری کجاش بود؟
کجا معیار های شما و خانم و خانواده هاتون رد و بدل شد؟
اگر اون دختر بخواد در مورد شما تصمیم بگیره، باید در مورد چی تصمیم بگیره؟
الان دقیقا شما منتظر چه جوابی هستین؟ که اجازه بدن برید خواستگاری یا اینکه جواب بله به شما بدن؟
یکم توضیح بیشتر بده لطفا.
-
ببینید مادر من این دختر رو دیده و خوشش اومده و به من معرفی کرد و منم پسندیدم بعد از سه بار که خانوادگی همو دیدیم مادرم با خواهرم رفتن خونشون و خواستگاری رو مطرح کردن اون دختر هم 19 سالشه منم 27 شرایط ازدواج رو هم دارم همه چی اوکیه منظور من این بود که اینکه گفتن شب با شوهرم حرف میزنم خبرتون میکنم ولی خبر ندادن ممکنه بخاطر تعطیلی و نوروز اینا باشه؟ یا اینکه بیشتر فکر کنن؟
-
ممنونم از پاسختون:72:
ببینیند آقا معین
برای خواستگاری قطعا اون خانواده یکسری شرایط رو میسنجن و سنجش هر خانواده با دیگری بستگی به نگرش های اونها داره.
شما هنوز با این دختر خانم صحبت نکردین و از معیارها، اخلاق، رفتار، ویژگی ها و ... بی خبر هستین و بالعکس.
ما نمیتونیم بگیم که اونها به چه چیز فکر میکنن و چه جوابی دارن یا چه زمان اطلاع میدن، اما لازم هست نکاتی رو خدمتتون عرض کنم.
برای ازدواج سن فردی که ازش خواستگاری میکنین رو بسنجین. ملاک شما این نباشه خیلی ها در سن ۱۹ سالگی ازدواج کردن! بلکه باید با توجه به جامعه ی امروز تصمیم گرفت. ۱۹ ساله امروز خواسته ها و توقعاتی دیگه داره و البته با توجه به سنش از یکسری آگاهی ها هم بی اطلاع هست...
زندگی مشترک یکسری نیازها رو میطلبه... و هر چه فرد بیشتر تجربه کسب کنه، مطالعه کنه و اصطلاحا بزرگتر بشه بهتر هست.
شما باید معیارهای خودتونو کنار هم بچنین و تأکیدتون روی اخلاق، رفتار، طرز تفکر، خانواده، اعتقادات و ... باشه.