-
همسرم موبایلم رو قطع کرد
با سلام خدمت همدردی های عزیز
من همون نام کاربری بی کران هستم چون همسرم خطم رو قطع کرده مجبور شدم حساب دیگه باز کنم
الان دوازده روزه من و دخترم خونه پدرم هستیم آخرین بار همسرم باهام تماس گرفت و گفت تا شنبه یعنی دیروز مهلت داری جهزیت رو جمع کنی وگرنه آتیش میزنم ولی دیروز هیچ خبری نشد
خط تلفن من که دوران نامزدیمون همسرم بهم داده بود ( اعتباری) رفته مصدود کرده به نظرتون چرا باید این کارو بکنه مگه یه خط اعتباری چه ارزشی داشت؟
-
سلام عزیزم، حالت چطوره؟:72:
برای قطعی سیمکارت که میفرمایین بنظرم چرای اون مشخص هست و اصلا بحث ارزشی بودن نیست .
همسر شما یکسری رفتارها دارن که طبق پست های مختلف در تاپیک قبلتون اکثرا هم نظر بودیم.
ایشون یکبار تماس گرفتن و تهدید کردن و الان سیمکارت رو مسدود کردن.
اما شما در این چند روز چقدر فکر کردین و چه تصمیماتی گرفتین؟
چقدر روی مشاوره های اینجا و مشورت های خانواده فکر کردین؟
درباره آنلاین شدنتون فرمودین ؛
مگر شما با نام کاربری آنلاین نمیشین؟
فرضا
username بی کران
(.......) Password
برای آمدن نیاز به شماره تلفن نیست. حتی در ثبت نام هم ایمیل نیاز هست.
شاید من اشتباه متوجه شدم اگر اینطور هست متشکر میشم یکی از دوستان توضیح بدن.:72:
-
سحر جون پسوردم رو فراموش کرده بودم بخاطر همون بعد از قطع کردن گوشیم مجبور شدم دوباره حساب جدیدباز کنم
-
بی کران جان
همسرت الان خیلی تعجب کرده که تو دوازده روز طاقت آوردی( امیدوارم واقعا طاقت آورده باشی و ز نزده باشی)
اصولا الان هر کاری میکنه تا ترس تو رو برگردونه و در سایه ی این ترس شما ،خودت رو هم برگردونه البته خوردتر و ضعیف تر و بی اعتماد به نفس تر...
حالا خودت باید تصمیم بگیری مثل هزار بار گذشته که ترسیدی و برگشتی و به دست و پاش افتادی رفتار کنی یا اینکه بری پیش مشاور و عزت نفست رو برگردونی و جور دیگه ای رفتار کنی...
رفتارهای شوهرت فقط برای خودت عجیبه اینجا هیچکس از رفتاراش تعجب نمیکنه و از همسرت انتظار رفتار بالغانه و درست رو نداره وقتی بارها و بارها با همون رفتارهای غلط موفق شده شما رو برگردونه...
ما آدما بیشترمون همینجوریم خدا نکنه یه روش غلط یکبار برامون جواب بده...
-
نیکیا جون ممنون از پاسختون
نه من اصلا بهش زنگ نزدم الانم که تلفنم رو قطع کرده . اینبار برنگشتم چون موقعی که توی التماس میکردم ببخشید غلط کردم دست روت بلند کردم من نمی خوام برم خونه مامانم با لگد بیرونم کرد و گفت دختره لات و... دست رو من بلند کردی ؟ تکلیفت رو روشن میکنم مثل دفعه های قبل نیست که چند روز بعد پاشی بیای خونه اینبار اگه بیای توی راه پله خودم می کشمت . بخاطر همین برنگشتم
-
عزیزم دلت رو به چی زندگی خوش کردی؟
یکی چند وقت پیش حرف جالبی بهم زد. میگفت زنها عاشق نمیشن؛ فقط از تنهایی میترسن.
به نظر من بعد از این همه دعوا و درگیری واقعا وقتش رسیده که یه اقدام جدی بکنی. با یه وکیل مشورت کن. دقیق نمیدونم اما فکر کنم اول باید بابت بیرون کردنت شکایت کنی و بعدم نفقه بخوای و... بزار اونم بفهمه باهاش شوخی نداری. بزار سه هفته بگذره بعد اقدام کن.
اگر شما و زندگی مشترک رو بخواد که کاری میکنه وگرنه ادامه یه ارتباط یه طرفه چه فایدهای داره؟
-
خیلی توی شرایط بحرانی هستم بخاطر خودم و دخترم اصلا دلم نمی خواد طلاق بگیرم بعد اون مشاجره هم اصلا راه برگشتی ندا رم . الان چهارده روزه که بلاتکلیف خونه پدرمیم . تا کی این روال ادامه داره نمیدونم
-
عزیزم بهتره به خونه تون برگردید.. از چی خجالت میکشید؟ یا از چه چیزی میترسید که برنمیگردین؟ این بلاتکلیفی ادامه خواهد داشت.... کسی که تا حالا نیومده دنبال تون و اصلا سراغی از بچه ش که پاره تنشه نگرفته مطمئن باشید نخواهد امد... تصمیم بگیرید که میخواید با این آدم زندگی کنید یا نه... اگر قصد زندگی دارید پس به خونه تون برگردید و این بچه طفلکی رو هم اذیت نکنید... برای فرزندتون اون مرد همیشه ی بابای خوبه که گاهی عصبانی میشه و همیشه براش اون پدر عزیزه
-
میدونم اگه برم خونمون استقبال ازم نمیشه مخصوصا که مشاجره آخرمون افتضاح بود . واینکه بهم گفت حق نداری مثل دفعه های قبل سرت رو بندازی برگردی خونه و ...
-
صبرچیزیه که تو زندگی شمانقشی نداره یاخیلی کمرنگه.کاری بارفتارهای همسرتون ندارم ولی شماهم خیلی عجولانه وباهیجان تصمیم گیری میکنین.همینها باعث شدند شخصیت و عزت نفستون درمقابل همسرتون پایین بیاد