شوهرم قفل در خونمو عوض کرد
سلام دوستان.خواهشا کمکم کنید.
شوهر من بیش از اندازه ب پدرمادرش وابستس بطوریکه بهشون اجازه دخالت در همه امور زندگیمونو میده.
شوهرم رفتارهای خیلی بچه گانه ای داره.یک سال و نیمه ک عروسی کردیم.
مدتی بود که مدام باهم دعوا و جروبحث داشتیم .منزل ما طبقه همکف و پدرمادرش طبقه بالایی ما هستند و بسیاری از مشکلاتموت سر همین موضوع بوده.
چندوقت پیش سر یسری مسائل ک واقعا خسته شده بودم اومدم خونه مادرم ولی اون بجای اینکه بیاد دنبالم یا آشتی کنه پشت در خونمو انداخت و بعدهم قفل در خونمو عوض کرد که البته اینها تمامش زیرسر پدرشه.
الان یکماهه خونه پدرمم.چندوقت پیش ک ب واسطه یکی از فامیلاشون رفتم داخل خونم ک یسری وسایلمو بردارم دیدم شناسنامه و کارت ملیم نیست و برداشته.واسم سواله ک میخادش چیکار؟درضمن قبل عید من رفتم پیش مشاور و اونهم ب اصرار رفت.بعد عید هم یک جلسه مشترک برامون گذاشت مشاور.بنظرتون چیکارکنم.اصن نمیدونم چی بگم در جلسه مشترک؟این آدم اینقد بی احساس ک یکماه هیچ خبری ازمن نگرفت و بامن این رفتارارو کرد و به مشاور گفته بوده که من تو دوران عقد میخواستم ازش جداشم ولی چون مادرم گفته نه عروسی کنی خوب میشه اینکارو نکردم.یعنی حتی مادرش بهش میگه چکارکن چکارنکن.
خسته شدم نمیدونم بااین آدم بچه ننه و کینه ای چه کنم؟ چرا شناسناممو برداشته؟میخاد چکارکنه؟