-
روزه سكوت
سلام
قصد دارم يك ماه روزه سكوت بگيرم. و به جاي غر زدن و ناراحت بودن از شرايط بيشتر عمل كنم. و اگر نمي خواهم هم رنگ جماعت بشوم، براي تغيير زندگيم تلاش كنم و از برنامه ها و تلاشهايم هم فقط با خداي خودم سخن بگويم. و نتيجه سكوتم و ميزان موفقيت اميز بودن ان را روزانه در چند جمله يا كلمه براي چند روز اينجا بنويسم.
لطفا برايم دعا كنيد
ممنونم.
-
سلام. ديروز موفق بودم ولي امروز شكست خوردم. ديروز چون خيلي خيلي ناراحت بودم به عهدم كامل وفا كردم ولي امروز از ناراحتي ام مقداري كاسته شده بود عهدم را شكستم. ولي يك مشكلي هست روزه سكوت گرفتن هم خيلي خوب نيست. وقتي اجتماعي باشه و يك دفعه سكوت كني خيلي صحيح نيست. بايد به جاي روزه سكوت كامل و جامع ، يك روزه سكوت متعادل و عاقلانه و بالغانه بگيرم. بايد روي اين موضوع تمركز و تمرين كنم.
-
سلام صالحه جان :72:
میدونم قصدت از گرفتن روزه ی سکوت خوب و پاک است ولی من اگر جای شما بودم و میخواستم به خودم کمک کنم ...تلاش و تمرین میکردم برای اینکه بتونم با همه تو روابطم تعادل رو رعایت کنم .
این خیلی مهمه ...اینطوری بیشتر رشد میکنی و موفق خواهید بود..
برای شما دوست عزیزم از خداوند عاقبت بخیری و خوشبختی در زندگی خواهانم :203:
-
جسارتا اگر متشرعی هستید روزه ی سکوت حرام است.
- - - Updated - - -
esm esm هم اکنون آنلاین است.
عضو عادی
esm آواتار ها
آخرین بازدید
امروز [ ۰۰:۴۲]
سطح
34
Level completed: 36%, Points required for next Level: 97
Overall activity: 11.0%
دستاوردها:
Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
تشکرها
21
تشکرشده 122 در 54 پست
Array
جسارتا اگر ادم متشرعی هستید روزه ی سکوت حرام است.
درست استفاده کردن از زبان رو تمرین کنید
-
سلام دوستان. مرسي از توجه و همراهي و پاسخ هاتون.
من در حال حاضر قصد توضيح انچه كه من را انقدر ناراحت كرده كه موجب شده سخن نگفتن را به سخن گفتن ترجيح بدهم، را ندارم. چرا كه اصلا جايز نمي بينم ان هم در محيط مجازي به شرح موضوع بپردازم.
حقيقتش نمي دانستم روزه سكوت حرام. ولي روز اول هم روزه كامل نگرفته بودم. در حدنياز سخن مي گفتم كه با واكنش خوبي رو به رو نشدم. ولي كلا از اين به بعد قصد دارم در حد نياز سخن بگويم و انرژي ام را بيهوده هدر ندهم. متاسفم براي خودم كه چنين چيزهايي ديدم.
براي تكرار نشدن انچه كه ديدم، سكوت را ترجيح مي دهم. البته نه كامل. در حد رفع نياز.
فعلا خدانگهدار.