از نظر همسرم همیشه من مقصر هستم
سلام دوستای عزیزم
بعد چندسال دوباره به سایت همدردی سر زدم
شاید از نظر شما یا حتی مشاورین مشکل من کم اهمیت باشه ولی واقعا داره خودم ازار میده
قبل از ازدواج من یک دستگاه اتومبیل داشتم که جت اسایش در رفت وامد با خودم به منزل همسرم اوردم به محض اینکه عروسی کردیم همسرم اتومبیل ش رو فروخت و سوار اتومبیل من شد و من فکر میکرد این موقته تا ایشون مجددا اتومبیل بهتری تهیه کنه... یک ماه گذشت نخریدن من باهاشون صحبت کردم و ایشون گفتن که قصد دارند بخرند ... الان 4 ساله گذشته و هنوز نخریدن ... ما توی این چند سال با هم سر این موضوع بحث هم کردیم اما در اخر ایشون وعده خرید دادند و بعد از مدتی دوباره اقدامی نکردند ... منطق ایشون اینه که خرج دو تا ماشین نمی تونن بدن(درحالی که من خودم شاغل بودم و هزینه های ماشینم با خودم بود) و دوم اینکه چون ایشون برای ادامه تحصیل من شهریه دانشگاه منو پرداخت کردند این ماشین رو بعنوان اون هزینه ها برداشتند:161:در حالی که اگر من میدونستم قراره هزینه دانشگاه به ایشون برگردونم هرگز دانشگاه پولی نمیرفتم
الان شرایطی داریم که فکر میکنم واقعا دیگه باید ی ماشین سالم تهیه کنیم چون ماشین من قراضه شده و قابل استفاده نیست ... از هر راهی هم برای قانع کردن ایشون استفاده کردم ...زبان نرم ...زبان تند... خواهش ... تهدید... قهر ...خانواده ها ... هیچ فایده ای نداشته
به نظر شما چکار کنم؟ کلا بیخیال بشم ؟