RE: حساسیت همسرم به مادرم
سلام فرزانه
پاسخ سئوال شما در پاسخهای قبلی به مراجعان در همین انجمن آمده است، لطفا وقت بگذارید و با دقت پیگیری کنید. اگر باز هم نکته خاصی بود ، من ، همکارنم و سایر اعضاء در خدمتیم.
سلام فرزانه خانم به نظر من پایین بودن سطح تحصیلات همسر شما ایشان را آزار می دهدوبرای پر کردن این خلا اینگونه رفتار را انتخاب کرده لذا شما برای حل این مسئله سعی کنید درانتخاب خریدهایتان از ایشان نظر بخواهید وگاهی طیق نظر ایشان عمل کنید تا همسر شما به این باور برسد که نظر ایشان برای شما خیلی مهم می باشد واین امر باعث بشود همسرتان نیز برای اینکه شرمنده شما نشود سعی کند در مسائل مختاف نظر شما را هم جویا شود امیدوارم با ین روش مشکل شما حل گردد(برادر شما m-t
سلام فرزانه خانم:72:
کوچولوت خوبه دخترم:43:
توی این روزای سرد خیلی مراقب گلت باش:73:
خوب ...
بی توجهی همسر دلایل مختلفی میتونه داشته باشه....از دید کلی شاید تحصیلات شما خودشو نشون بده...
ولی ..
نکات ظریف تر و بی اهمیت دادن به بعضی خواسته های همسر از دلایل عمده ترند....عنوان نکردید که گله ای از سرکار رفتن یا به رخ کشیدن سطح تحصیلات داشته باشند....
این رو هم در نظر بگیرید که بعد از مدتی زندگی بهانه گیری های بی مورد ممکنه دلیلش درخواست توجه بیشتر باشه...:228:
عزیزم بیشتر و دقیق تر به ماجرا نگاه کن...
من فکر میکنم دلایل مهمتری وجود داره......
به کدوم یک از رفتارهای شما بیشتر خرده میگیره؟
احتمالا جبهه ای هم در کانون خانواده درست شده که شما هم سمت خانواده خودتونید....این خیلی زیرکانه نیست..من میفهمم که خانمها چقدر به خانواده خودشون حساسند و زود آزرده خاطر میشن اگر احساس کنند قدر دانی مناسبی ازشون نشده .
اما دخترم,شما اینقدر عصبانی هستی که به مادر همسرت میگی بیسواد ....دارم تصور میکنم آیا اینو به همسرت هم گفتی؟
این یعنی تشدید تمام حساسیت شریک زندگیت...
شما تحصیل کرده اید پس هم صبور باش هم متواضع....تاکید میکنم توااااااااااااااااااااااا اضع.:72:
مطالبی که بهتون پیشنهاد شده مروری اجمالی بفرمایید ....:303:
موفق باشید...
فرزانه ی عزیز سلام کاملا درکت میکنم با اینکه شرایط تو رو خودم نداشتم اما اطرافم پر از این مرداست پیشنهاد میکنم هنوز که اول زندگی هستی دست به کار شو فکری بکن هم برای اصلاح همسرت وهم بالا بردن حد تحمل خودت وپایین اوردن حساسیت هات امید وارم با تکیه بر خدا وبا سعی وتلاش زندگیت رو به بهترین شکل بسازی. تدبیر داشته باش ومحکم باش...