از قهر همسرم خسته شدم.چکار کنم؟
سلام به همه مهربونا...
من خودم ناراحتم که بخوام تاپیک بزنم ولی چه کنم؟سریع میرم سر اصل مطلب
منو همسرم ۲ساله ازدواج کردیم و ۱۰ سال فاصله سنی داریم.من از مدیریت اقتصادی ضعیف ایشون ناراضیم.خیلی هم ناراضیم.ایشون الان با ۳۵ سال سن عملا چیزی ندارن جز ۳۵ میلیون رهن آپارتمانمون.که میگه میخوام بگیرم بزنم به کار.از اونور هم پدر و مادرم میگن بذار ما برات ماشین بگیریم حداقل یکم راحت بشی از این وضع که من شدیدا مخالفم با این موضوع.اینه که یه مدته برای بحث اقتصادی یکم باهم صحبت میکردیم اخیرا.ما در طول روز هم رو نمیبینیم فقط شام اونم که ساعتای ۱۰ و ۱۱ میاد خونه و صبح زود میره.خیلی کار میکنه ولی به نظرم درست کار نمیکنه انرژیش رو الکی هدر میده.خلاصه یک مدته که منم به شدت اذیتم.از اینور درسای سنگین ارشد از طرفی مشکل مالیمون باعث شده اصلا تفریحی نداشته باشیم و شوهرمم اصلا نمیبینم و این داغونم میکرد که باعث شد یکبار اعتراضم رو شدیدتر بگم بهش و گفتم دیگه تحمل ندارم.گذشت تا اینکه چندروز پیش (اینم بگم در طول روز شوهرم حتی حال منو نمیپرسه) من زنگ زدم احوالشو بپرسم.گفت خسته شدم باید یکیو بگیرم کمکم کنه.گفتم خب اون کسی که میخوای ۱/۵باید بهش بدی.این مقدار برای خودتم در نمیاد که بخوای بدی به یکی دیگه.اونم ناراحت شد و شروع کرد به داد زدن همینه که هست.اصلا بهم زنگ نزن.کی میگه زنگ بزنی حالمو بگیری.برای همینه اصلا باهات حرف نمیزنم و .... منم ناراحت شدم و در جوابش داد زدم بی معرفت.تو به چه حقی بامن اینجوری حرف میزنی.نمیبینی دارم همه جوره برات مایه میذارم؟ اونم میگفت منم صبح تا شب میدووم و ساکت باش و ساکت میشی یا نه؟منم گوشیو قطع کردم...
چهارشنبه بود.از اون روز باهم سرسنگینیم.البته خونه خانواده هامون که رفتیم خوب بودیم چون پدرم گفته بودن یکبار دیگه اینجوری رفتار کنه باهات طلاقتو میگیرم و اون برعکس همیشه خوب بود اما از اونجا که میایم قهر دوباره شروع میشه.شبا هم دیر میاد و من دیشب داشتم از ترس سکته میکردم اومده بعد بهم میخنده ولی من داشتم گریه میکردم .یااز استرس چندروزه قلبم درد میککه اما اصلا براش مهم نیست.منم دیگه تو این چندروز بهش زنگ نزدم و اونم خوشحاااال...
خسته شدم.سر امتحاناتمم هست واقعا دیگه نمیکشم با این مشکلات مالی.مغزم هنگه...
اصلا محل نمیده که بخوام برای آشتی پیش قدم بشم و خودمم نمیخوام اینکارو بکنم چون به نظرم مقصره.
حالا چیکار کنم؟