نوشته اصلی توسط
dr-samira
سلام:
اگه ازت بخوام یه روز کاملتو برام شرح بدی این کارو میکنی؟؟؟ مثلا صبح از خواب بیدار میشیم و..... تا اون خود اختلافا....
باید از بعد سوم به قضیه نیگا کنیم و بگیم مشکل اساسی رابطه شما کجاست؟
ببین من همیشه به بقیه دوستان هم گفتم
تو این دنیا بقیه هزار خط و کتاب هم برای ما بنویسن تا خودمون نخوایم هیچی درست نمیشه...
ببین:
تو باید مث یه پزشک رفتار کنی. پزشکی که میخواد یه نفر درمان کنه. معمولا رفتار با متانت تر ... گوش دادن بیشتر.... و آرامش... این وخصایل تو اون پزشک باعث میشه بیمار ارامتر شه و حرف بزنه خالی شه و درمان....
نمیدونم تونستم منظ.ورمو برسونم یا نه.
ببین اگه این وضعیت ادامه پیدا کنه ممکنه رابطه شما حتی به جدایی هم ختم شه.
تو باید بونی این زندگی رو درمان کنی:
مثلا:
اول از همه تو ذهن خودت یه لیست از رفتارای خوب و بد شوهرت بگیر.... اصلا بیار افکارت رو روی کاغذ.... بعد بشین و فک کن تو این موارد که روی کاغذ نوشتی نقاط مثبت و منفیش کجاست.... سعی میکنی چیزایی که همسرت دوس داره رو پررنگتر و چیزایی که خوشش نمیاد رو کمرنگتر کنی....
ببین تموم این کارا باید آرامش داشته باشی... زنی که حرف زدنش رفتارش سرشار از ارامش باشه فهمش پرنگتر باشه میتونه مردش رو تا ابد بدون غل و زنجیر کنار خودش داشته باشه....
وقتی داد میزنه ایراد میگیره نیازی نیست شمام بنزین رو اتیش شی. کافیه محترمانه با حفظ ادب و شوخی و خنده بگی اشکالی نداره حق با توعه الان مثلا حلش میکنم...
یا اگه ح با تو بود و ایشون مقصر بگی مثلا عزیزم نمیخوام بحث کنم اما الان برات توضیح میدم
مشکل شما چندان حاد نیست فقط کافیه خودت رو به ارامش برسونی و همیشه یه لبخند رو لبات باشه.... و صبوتر باشی بتونی هنر حرف زدن به خرج بدی....
کار سختی نیست... میخندی میگی خب این ادم رفتارش اینه من میخوام درمانش کنم.
یه بار باهاش صحبت کن بگو از این به بعد هرکی حرف دیگری بهش برخورد داد نمیزنه میشینیم برا هم توضیح میدیم مثلا تو فلان کارت ایراد داشت من دلایلمو میگم تو هم میگی بعد حق با هرکی بود اون یکی یه معذرت خواهی کوچولو میکنه و تموم.
فقط هنر حرف زدن به خرج بده همین... صبور باش لبخند بزن... شوخ باش و کمی بی تفاوت....سعی کن براش خاص باشی یه زن خاص که حرف زدنش جذابترش میکنه صبور بودنش و طرز بیانش ادمو مسحور میکنه....نه یه زن غر رو که طرف همش فرار کنه ازت و ببخش رک میگم به بیرون از خونه و یه زن دیگه کشیده شه...
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟
...
یکم رو خودت کار کن...
اما باز میگم من اگه یه روز کامل (روزی که بحث دارید) از صب تا اون لحظه اشتی برام شرح بدی. میفهمم مقصر کیه... :)
موفق باشی