میخوام دوستیم رو تموم کنم کمکم کنین چجوری
سلاممن با کسی تقریبا 4 ساله دوستم توی مدرسه دوست شدیم. ما فقط 1 سال هم کلاسی بودیم و بعدش دوستیمون اینترنتی ادامه پیدا کرد. من خیلی وقته به تموم کردن این رابطه فکر میکنم اما چند وقته که واقعا کلافه شدم. ما دوستیمون خوب پیش میرفت و احساس میکنم بیشتر اون دوست خوبی برای من بود تا من برای اون اما طی 1 سال گذشته شخصیت هر جفتمون کاملا تغییر کرد و دقیقا مخالف هم شد و این دوستی آزارم میده چون میخواد من رو هم مثل خودش کنه. من راه های زیادی رو امتحان کردم مثلا کم پی ام دادم یا قرار نذاشتم همو ببینیم اما هیچ کدوم فایده ای نداشت برا همین حتی شک میکنم که پشت این دوستی شاید داستانی باشه که با وجود اینکه 3 ساله همو ندیدیم هنوز دوستم ادامش میده!
میخوام دوستیم رو تموم کنم لطفا کمکم کنین چجوری
خیلی خیلی ممنونم از وقتی که برام گذاشتین و پاسخ دادین🌹
من امسال مشغول به تحصیل در شهرستان شدم و چون درسا برام سنگین بودن اصلا دنبال کار کردن نرفتم. دوستم هم دانشجو هستن
من 19 سالمه و ایشون چند ماه از من کوچکترن
بیشتر اوقات فراغت من به تلگرام میگذشته همیشه و دوستم هم مثل خودمن. وقتی که هنوز شهرستان نرفته بودم گردش و سینما هم میرفتم و دوستم کمی بیشتر از من بیرون خونه اوقات فراغتشون رو میگذروندن.
بله هم کلاسی بودیم
راستش من یک مقدار بدبین و محتاط شدم به خاطر گذشتم و آدمایی که توش بودن اما دوست من جدیدا خیلی با پسرا ارتباط دارن با پسرای زیادی چت میکنن شاید قضیه جدی تر هم باشه ولی به من نمیگن چون من اصلااااا با دوستی دختر و پسر موافق نیستم
اممممم حس نمیکنم بخوان سواستفاده کنن (حداقل فعلا) اما حس میکنم میخوان مثل خودشون شم. مثلا یکی از پسرای هم کلاسیم خواست سر بحثو تو تلگرام باهام باز کنه من ازشون مشورت خواستم چجوری جوابی بدم که کلا بره دوستم در عوض گفتن چرا باهاش دوست نمیشی
یا میگن خوشگل کن برو دانشگاه بهت پیشنهاد دوستی بدن
پروفایلت بنویس اگه تولدمو تبریک نگفتین دیگه هیچوقت نیاین و تاریخ تولدت رو هم زیرش بنویس!!!
برا همین علی رغم اینکه تو بحران های روانیم کنارم بودن( من شدیدا آدم زودرنجی هستم و مشکل هم به نسبت زیاد داشتم) حس میکنم دیگه برام دوست مناسبی نیستن و دیگه صلاحم رو نمیخوان😔. تا حالا هزار بار بهشون گفتم من ازین حرفا و کارا خوشم نمیاد لطفا نگو همون لحظه ادامه میدن و من واقعا از این وضعیت خسته شدم و از واکنشش بعد از قطع رابطه یهویی میترسم وگرنه خطم رو عوض میکردم. من هر لحظه از این رابطه استرس دارم الان دوباره چی بگه آرامشمو بهم بزنه یا یه جورایی دستم بندازه