با لغزشهای مداوم همسرم چه کنم؟
سلام
من 35 سالمه ،8 ساله ازدواج کردم.حدودا یکسال بعد از ازدواج متوجه شدم همسرم روابطی رو بیشتر به صورت مجازی با دختران دیگه داره.به ذهن خودم هر راهی میرسید رفتم.به مشاوران مختلفی مراجعه کردم.کلی کتاب خوندم اما متاسفانهموفق نشدم.برعکس روزبروز داغون تر و افسرده تر شدم...آخرین باری که متوجه ارتباط و خواهشش برا دوستی با خانمی شدم که خودمم میشناختمشون به شدت باهاش برخورد کردم همسرم ازم خواست که ترکش نکنم.منم قبول کردم و در ازاش حق طلاق خواستم...
همسرم هربار میگه که دیگه تکرار نمیکنه اما رفتاراش کماکان همونن.گوشیش رو با خودش تو حموم و دستشویی هم میبره.شب تا پاسی از شب بیداره .واقعا نمیدونم باید چه کاری انجام بدم..از سال دوم ازدواجمون ارووم ارووم رابطه جنسیشو با من کم کرد تا اینکه در نهایت قطعش کرد .اینم بگم که تو دروران عقد فهمیدم اعتیاد به پورنو داره.سر همین مسیله هم کلی دعوامون شد تا اینکه الان این مسیله رو فقط تو محیط کارش انجام میده...همسرم مدیر یه اموزشگاهه با اینکه هر روز از ساعت 1تا3 اموزشگاه تعطیله.اما به بهانه کار حتی خونه هم نمیاد تمام خود ارضایی هاشم همونجا انجام میده...
با وجودیکه بارها و بارها متوجه ارتباطش شدم اما هربار به اندازه دفعه اول غصه میخورم و رنج میکشم.تو روخدا کمکم کنید
من بخاطر پدر و مادرم با وجود گرفتن حق طلاق بازم حاضر به جدایی نیستم.کمکم کنید چطور تحمل این زندگی رو برا خودم راحتتر کنم؟؟
از ساعت 3 که از سر کار برمیگردم تمام روزم به فکر و خیال میگذره .دلم میخاد برم باشگاه برنامه و هدف داشته باشم اما واقعا دست و دلم به هیچکاری نمیره
مدام به این فکر میکنم چطور تا الان تحمل کردم؟اینهمه تحقیر و توهین و کتک خوردن و ...
خواهش میکنم راهنماییم کنید