-
میل جنسی
سلام
من و همسرم 4 سال که ازدواج کردیم و یک دختر 3ساله دارم . ولی در ایجاد رابطه جنسی بیسیار ضعیف هستم . اصلا" تمایل به نزدیکی ندارم . تمایل به سکس یا حرفهای عاشقانه یا حتی ÷وشیدن لباسهای راحت در خانه .فقط مواقعی که خیلی دلم بخواهد یا خیلی سر ذوق باشم کمی به شوهرم راه بدم تاحال جای خالی این میل را احساس نکرده بودم . ولی دوست دارم تعقییر کنم چون احساس افسردگی میکنم و کمی شوهرم شکایت می کند .چه راهی برای بهتر شدن وجود دارد؟
-
RE: میل جنسی
دوست عزیز
خوش اومدی
بهتره شما به دکتر زنان مراجعه کنی تا او به شما در حل مشکلتان کمک کند
-
ن سارا سلام. خوش اومدي. داري بزرگترين اشتباه رو تو زندگيت مي كني. خيلي سريع به دكتر مراجعه كن.
-
سلام
تا دلت بخواد دارو برای افزایش میل جنسی وجود داره از اونها استفاده کن.
-
ن سارا عزيز
خوش اومدي.
اول اينو مشخص كن كه از اول اينطوري بودي يا بعد از زايمان؟
اولين فرصتهم برو دكتر زنان چون ممكنه بعده ها برات مشكل به وجود بياد اونم به صورت جدي.ضمنا اگه خودت بودي و وقتي**(فقط مواقعی که خیلی دلم بخواهد یا خیلی سر ذوق باشم کمی به شوهرم راه بدم) ناراحت نميشدي؟عزيزم شوهرتم مثل خودت تازه اون مرده و نياز بيشتريي به اين رابطه داره.
-
سلام
من هم با دوستان در مورد اهمیت مشكلتون و مراجعه به پزشك متخصص زنان برای بررسی مسائل فیزیولوژی مربوط به مشكلتون موافقم هستم.
اما از نظر روانشناختی هم بعضی موارد وجوددارد كه به كاهش احساسات و مسائل جنسی منجر می شود. مثل اختلالال وسواس اجباری عملی.
همچنین باورهای غلط رایج
یا عدم مهارتهای لازم در شما یا همسرتان
یا بعضی موارد دیگر كه نیاز به بررسی حضوری توسط یك روانشناس بالینی دارد.
پیشنهاد می كنم اگر از طریق متخصص زنان بررسی كردید و متوجه شدید مشكلی ندارید حتما با یك روانشناس بالینی مشاوره داشته باشید.
-
عزیزم یه مدت محلول گل رز رو که تو داروخانه ها میفروشن ررو بگیر هر دو شب یه بار مقدار نوشته شدشو بخور بعد ببین چه جور میلت زیاد میشه!!!
حتی کسایی که میل زیادی هم دارن از این محلول برای لذت بیشتر می تونن استفاده کنن!!!
یعنی هر وقت استفاده کنی میلت مثه آتشفشان فوران می کنه!!!
-
سلام دوست عزیز همانطور که دوستان دیگر اشاره فرمودند حتما به یک پرشک مراجعه کن.چون رابطه جنسی در زندگی زناشویی از اهمیت بالائی برخورداره و چه بسا افرادی که به دلیل رضایت نداشتن از رابطه جنسی با همسرشان به خیانت و جدایی رو اوردند.