برای تقویت روحم به کمک شما دوستان عزیز نیاز دارم
با سلام و احترام
من کمی دچار وسواس فکری هستم و خیلی وقته اینطورم.از سال دوم دبیرستان که من بین دو رشته ریاضی و تجربی گیر کرده بودم و نمیدونستم چکار کنم به هردوشون هم علاقه داشتم و بارها باروها کتاب ها دو رشته رو خریدم و تعویض کردم و در آخر هم رفتم رشته ریاضی.اما همش حس می کرد منه من تغییر کرده و اصلا تمرکز نداشتم و خیلی اون زمان خودمو اذیت کردم.چون فکرم درگیر این مسائل بود نمیتونستم تمرکز کنم و همش حس می کردم هوشم کم شده و این چیزها.بالاخره گذشت و گذشت و به امروز رسیدم و اصلا در هیچ زمینه ای حس موفقیت ندارم .
دچار وسواس فکری شدید هستم در مورد دین و مذهب.و همش تا یه چیزی میشه زنگ میزنم و سوالات شرعی می پرسم.خودم رو خیلی عذاب میدم نمیتونم بی خیال شم حس عذاب وجدان می گیرم.تا به حال شده در مورد یه موضوع ده بار زنگ زدم و همون سوال شرعی رو پرسیدم تا خیالم راحت شه.در نمازهام شک می کنم.
تازگیا حس افسردگی دارم معطلم یه چیزی بشه و من گریه کنم دنبال بهونم.
دیگران میگن خیلی روی موضوعات مختلف حساسیت به خرج میدی مثلا انتخاب دکتر و اینها...
مثلا من چکاب های قبل بارداری رو انجام میدم منو سرزنش می کنن خانوادم و گن انقدر حساس بازی در نیار.
- - - Updated - - -
در مورد مسائل کاریه همسرم حساسم که نکنه مال حروم وارد زندگیمون کنه.البته خودش حلال و حروم رعایت می کنه اما در حد معمولی و گاهی مثلا پیش اومده که کاری کرده و نمیدونسته که اشتباهه و بعد که متوجه شده به خودش حق داده.نگرانم نکنه حلال و حروم رعایت نکنه.
وقتی مشکلی برامون پیش میاد همش مرور می کنم ببینم کجا دلی شکوندم ؟کجا حلال حروم رو رعایت نکردیم که این مشکل ایجاد شده.استرس می گیرم.
خیلی وقتا در رابطه جنسی با همسرم فکری میاد سرغم که مثلا اگه چشمم به سرویس بهداشتی می افته و بعدش به سمت قبله نگاه کنم حس گناه می کنم وو باید سریع به سقف نگاه کنم تا خنثی بشه.