با رفتارهای خودخواهانه همسرم مشکل دارم😕
سلام من ۲۷سالمه و همسرم ۳۴سال سن داره،یک ماهه عروسی کردیم و یک سالو نیم نامزد بودیم،ازدواجمون سنتی نبود،اما فرهنگ خانواده ها مشابه،سطح مالی همتراز،من شاغلم همسرم شغل آزاد داره و هردو دارای مدرک کارشناسی از نظر ظاهری هردو در یک سطح و خوب
درطول این یکماه که ازدواج کردیم رفتارهایی میبینم که آزارم میده و باعث دلسردی من شده
همسرم خیلی نسبت به من بیتفاوته،از صبح تا شب سرکاره شبم میاد یهشام باهم میخوریم بعد اون همسرم دائم پای تلویزیونه و سیگار میکشه و اصلا حواسش به من نیست
هروقت میخام هرچیزی بخرم باهام مخالفت میکنه و همش میگه برای چی میخای؟؟؟شبا من بخاطر اینکه صبح برم سرکار مجبورم زود بخابم اون بدون اینکه براش مهم باشه به فیلم دیدنش ادامه میده و من تمام این یکماه رو تنها خابیدم
شبا تا دیر وقت بیداره پای تلویزیون ازاونور صبحا تا ظهر که من از سرکار میام خابه من که میام زود میره مغازه تا شب،رفتاراش همه انفرادیه مثلا هروقت خوراکی میخوره برا خودش تنها حاضر میکنه
من الان یک ماهه مریضم اصلا براش مهم نیست امشب میگفت مگه بچه ایخودت برو دکتر من چیکار دارم تورو ببرم دکتر...این رفتارا طبیعیه؟؟؟
مثلا ما برای اولین بار که خاستیم بریم ماه عسل دوست نداشت تنها باشیم یکی غز دوستاشو آورد....نمیدونم چیکار کنم باهاش؟؟؟؟