روابط نادرستمو قطع کردم آیا خدا خوشبختی نصیبم میکنه؟؟
با سلام خدمت دوستان خوبم:72:
من عسل 28 سال دارم تحصیلات فوق لیسانس دارم و دارای موقعیت خانوادگی بالا هستم
دوستان خلاصه میگم من بخاطر موقعیتم و ظاهر خوبی که دارم خیلیها تا الان دنبالم بودن اما تا وقتی به مرحله ازدواج میرسید یه جوری بهم میخورد البته ناگفته نمونه من دوست پسرای زیادی که در حد تلفن و بیرون رفتن و در حدود شئونات بود تو زندگیم داشتم . هر جا میرفتم شماره میدادن اما دیگه از رابطه های بی سر و ته بدم اومده بود من یه اشتباهی هم تو زندگیم کردم که با یه مرد متاهل که رییسم بود رابطه دوستی برقرار کردم و خلاصه دوست پسر و این رابطه شده بود کل زندگی من...:161:
تا اینکه یه شب که دلم گرفته بود از خدای بزرگ کمک خواستم گفتم خدایا خودت میدونی دلم چیزی نیست همه روابطمم در حد تلفن و بیرون هست جز رابطه با رییسم که در حد بغل و بوسیدن هم پیش رفت . من دلم همدم واقع میخواد تو کسی رو بهم بده که عشقش واقعی باشه تا من کارهامو کنار بذارم ...:203::203:
گذشت تا اینکه من چند ماه پیش تو فضای مجازی با یه آقا آشنا شدم که ایشون تو یه شهر دیگه زندگی میکردن ما خیلی اتفاقی اشنا شدیم و این رابطه به تلفن کشیده شد تا اینکه یه رابطه ی عاطفی بین ما شکل گرفت ایشون به شهر من تشریف آوردن و مااز نزدیک همدیگه رو دیدیم و کاملا مثل دو آدم تحصیل کرده برخورد کردیم ...:43:
من به عهدم به خدا وفادار موندم و رابطه ... با مدیرمونو کاملا قطع کردم و بهشون توضیح دادم که دیگه نمیخوام توبه کردم و با بقیه دوست پسرامم تموم کردم و با تمام وجود به این اقا وفادار موندم :160:
دوستان سوالم اینه: من واقعا این اقا رو دوس دارم و بهش علاقه شدید و پاکی دارم و درصدی بهشون خیانت نکردم و تمام روابطمو با بقیه پسرا قطع کردم اما از بس تو روابط بی سر و ته بودم که یه ندایی تو دلم داد میزنه خدا اینو ازت میگیره ... تو هیچوقت خوشبخت نمیشی...تو همیشه ازدواجت بهم میخوره...تو تاوان پس میدی...این راهش از تو دوره ...خانواده اش نمیذارن (البته خانواده اش منو میدونن و به گفته خودش راضی ان )و کلا احساس ترس دارم
دوستان درسته ایشون گفتن قصدشون ازدواجه منم یه بار مخفیانه تو تلگرامشون دیدم با یکی صحبت کرده بودن راجب من گفته بودن بخاطر مسائل مالی منتظرم وگرنه همین فردا عقدش میکردم و تا سال اینده عقدش میکنم اما من میخوام ایشون زودتر اقدام کنن تا مطمئن شم . بنظرتون چطوری بهش اینو بگم تا عزت نفسم از بین نره . یا منتظر باشم اقدام کنن ... و آیا بعد شکست های مختلف میشه آدم خوشبخت شه یا حقم اون زندگیه ؟؟:323: