سلام
من مدت زیادی به تالار نیومده بودم. الان هم اومدم مشورت بگیرم.
بیش از یکساله که خانمی می شناسم البته فقط چند بار دیدمشون و دورادور آشنایی دارم . چند برنامه یک روزه و یک سفر دوروزه هم همراه تور با ایشون بودم. چهار سال از من کوچکترند ، به نظرم دختر بسیار خوبی میان و تقریبا تمام معیارهای منو دارند .
اما سه مشکل این میان هست. اول اینکه ایشون تحصیلاتشون خیلی بهتر از منه(کارشناسی در دانشگاه درجه یک ایران و ارشد در انگلستان).مشکل بعدی سطح اقتصادی خانواده اشون هست که بالاتر از ماست. ما هم متوسط محسوب میشیم اما اونا متمول تر اند.
در مورد خودم باید بگم من سال قبل شرکتی تاسیس کردم و با توجه به رکود ساختمان در تهران روند خوبی داشتیم، اما هنوز خیلی کار داره تا به موفقیت برسه. در ضمن 31 ساله هستم و تحصیلاتم کاردانی عمران . تا به حال هیچ رابطه جدی با کسی نداشتم. سال گذشته به مدت 8 ماه با یک مشاوره در ارتباط بودم و خیلی اصرار داشتن حتما با کسی وارد رابطه بشم اما من نتونستم کسیو پیدا کنم.
شاید بد نباشه بگم چند مرتبه شده که مورد توجه خانمهایی قرار گرفتم ولی شخصیت شون برام جذاب نبود. تنها کسی که در این یکسال و نیم اخیر برام جذاب بوده این خانم هستن.
نمیدونم چه تصمیمی درسته. ایا باید ایشونو فراموش کنم؟ اگر پا پیش بگذارم واکنش خانواده اشون چیه؟ با توجه به مطالبی که گفتم اگر ازدواج کنیم چه مشکلاتی در پیشه؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید:72: