-
چت
شدم با چت اسیر و مبتلایش شبا پیغام می دادم از برایش
به من می گفت هیجده ساله هستم تو اسمت را بگو، من هاله هستم
بگفتم اسم من هم هست فرهاد ز دست عاشقی صد داد و بیداد
بگفت هاله ز موهای کمندش کمـــان ِابــروان ، قــد بلنــدش
بگفت چشمان من خیلی فریباست ز صورت هم نگو البته زیباست
ندیده عاشق زارش شدم من اسیرش گشته بیمارش شدم من
ز بس هرشب به او چت می نمودم به او من کم کم عادت می نمودم
در او دیدم تمام آرزوهام که باشد همسر و امید فردام
برای دیدنش بی تاب بودم ز فکرش بی خور و بی خواب بودم
به خود گفتم که وقت آن رسیده که بینم چهره ی آن نور دیده
به او گفتم که قصدم دیدن توست زمان دیدن و بوییدن توست
ز رویارویی ام او طفره می رفت هراسان بود او از دیدنم سخت
خلاصه راضی اش کردم به اجبار گرفتم روز بعدش وقت دیدار
رسید از راه، وقت و روز موعود زدم از خانه بیرون اندکی زود
چو دیدم چهره اش قلبم فرو ریخت تو گویی اژدهایی بر من آویخت
به جای هاله ی ناز و فریبا بدیدم زشت رویی بود آنجا
ندیدم من اثر از قـــد رعنـــا کمـــان ِابــرو و چشم فریبـــا
مسن تر بود او از مادر من بشد صد خاک عالم بر سر من
ز ترس و وحشتم از هوش رفتم از آن ماتم کده مدهوش رفتم
به خود چون آمدم، دیدم که او نیست دگر آن هاله ي بی چشم و رو نیست
به خود لعنت فرستادم که دیگر نیابم با چت از بهر خود همسر
بگفتم سرگذشتم را به "شاعر" به شعر آورد او هم آنچه بشنید
که تا گیريد از آن درسي به عبرت سرانجامی نـدارد قصّه ی چت
-
RE: چت
-
سلام الينا جان. خيلي جالب بود.
-
به نام خدا باسلام با چت واقعا زمینه ای فراهم شده, زمینه ای برای اینکه افراد از راه افکا[font=Tahom[/align][/color][/u][/font]a]ر به هم متصل شوند
بی ناراحتی از این که جسمشان چگونه قضاوت میشود
لحن صدا و زیبایی یا زشتی ان چطور قضاوت میشود
بتوانند حرف حق را بزنند بدون ناراحتی از اینکه ایا کسی انها را خواهد شناخت و انها را به ا سارت خواهد کشید
چت موقعیتی است برای شناخت افکار دیگران و درمیان گذاشتن افکار خود
وجستجوی هم صحبت در هرساعت از شبانه روز
ولی اکنون چه شده [u]
چت : محل جستجوی اف محل ایحاد فحشا و بی بندو باری
محل نگرانی خانواده ها و عشق های بی پایه و اساس و بدون شناخت واقعی _ میدان هوسبازی - ابتذال
معرفی فیلم های مبتذل و سخنان سخت و زشت
فسوسا که از دستاورد دانشمندان وتمدن بشر در سمت فحشا و بی بند وباری و سست کردن خانواده ها استفاده می کنیم
بسیاری مردان متاهل پای چت می نشینند و زنان نگران
و بسیاری دختران و پسران حرمت خود را انجا به فروش می نهند
وسرانجام ایا این مادر بی حیا و حرمت باخته [color=#FFFF00]یا ان پسر خواهند توانست بنیان یک خانواده شجاع و رشید را بنهند [/color][color=#008000]روزگاری خواهد امد که زن حرمت خود را باز خواهد یافت و مرد به مردانگی ومروت و غیرت بازخواهد گشت ان روز دیر نیست[align=center]
-
ببینید برای ایرانی هایی که مشکل دارن چت چیز بدیه!! چت اتفاقا بهترین روش دوست یابیه.چون افراد مشخصات دل بخواهشون رو وعقایدشون رو بدون رودربایستی می گن. منتها ایرانی جماعت ذاتش دروغگو هست چون چت هم این امکانو بهش میده که راستش فاش نشه این باعث می شه چت ابزار دروغگویی به نظر بیاد. جوامع اروپایی که از ما بسیار سالمتر از لحاظ روحی و شعور اجتماعی هستند سالهاست که از این روش استفاده می کنن. البته مناسب فرهنگ مزخرف و خاله زنکی ما نیست.
-
از چت خیلی استفاده ها میشه کرد.آدما میتونن اطلاعاتشونو بالا ببرن و پیشرفت کنن.ولی ایرانیا از چت استفاده های منفی میکنن.اکثرشونم به خاطر س ک س میان.با هم قرار میذارن میرن خونه هم.یا تو همون خود چت این کارو میکنن.
هر کی یه فرهنگی داره فرهنگ ما ایرانی ها هم همینه دیگه.کاریش نمیشه کرد.
-
اگر مديريت بشه بنظر من مي تونه بهترين زمينه براي فرهنگ سازي اخلاقي بشه که اگر مثلا (دو جنس مخالف در يک مکان مثل دانشگاه مختلط شدن به جاي درس خوندن همش دلاشون برا همديگه غش و ضعف نره(اين جمله ي استادمونه)) يا توي خيلي مکانهاي ديگه ولي متاسفانه الان خيلي وضع چت يا در حقيقت چت رم هاي ما خرابه البته مگر از 100٪ اون فقط نهايت 30٪ استفاده درست بشه و مفيد واقع بشه .
-
-
من هم با نظر دوستمون دانه عزیز کاملا موافقم .
جالبه چند بارزمان دانشجوییم اتفاقی با دوستانه خودم تو چت برخورد کردم واقعا از دروغاشون شاخ درآوردم......
چت=== دروغ
-
منم با نظر سورنا کاملا موافقمالبته خارجی ها هم دست کمی از ایرانی ها ندارن فکر نکنید که تو چت روماشون از فلسفه ونانو تکنولوزی حرف می زنن اونا هم مثل ایرانی جماعت هستن ولی ما بخصوص خاورمیانه ای ها یه کم بیشتر دنبال استفاده منفی هستیم