من با دختري ميخوام ازددواج كنم كه در اينترنت آشنا شدم من را راهنايي كنيد كه من چه كاري را بايد انجام بدم در ضمن دختر خانم از بنده 2سال بزرگتره
نمایش نسخه قابل چاپ
من با دختري ميخوام ازددواج كنم كه در اينترنت آشنا شدم من را راهنايي كنيد كه من چه كاري را بايد انجام بدم در ضمن دختر خانم از بنده 2سال بزرگتره
لطفا توضیحات کامل تری بدهید از شرایط خودتان و اون خانم .
نمونه اشخاصي که موردی چون شما برایشان اتفاق می افتد هرچند در همه دوران کم بوده ولی وجود داشته است. ولی بایستی دقت داشته باشید که هر كس خانمی را انتخاب میکند تا به زندگی با هیجانی را برسند ولی به لحاظ اینکه خانمها اصولا شادابی خود را زودتر از اقايان از دست میدهند همواره اختلاف سن ازدواج بایستی طوری باشد که زن سن کمتری را داشته باشد ولیکن به آن خانمی که شما برگزید بر میگردد که آیا ایشان علاوه بر این چند سال زندگی آیا این هیجان و آنچه فرداها از ایشان انتظار دارید را میتواند برایتان بوجود آورد. با ایشان در مورد سنین بالا صحبت کنید و با دقت به خانواده های دیگر در مدت زمان گذشته از ازدواجشان و اینکه در هر یک از این خانواده ها این زوجها در هر مرحله از زندگی به دنبال چه هستند و چه چیز آنها را ارضاع میکند شما به آنچه در آینده نیازتان است پی میبرید و با صحبت با نامزدتان بررسی کنید آیا در کلیه مراحل میتواند نیازهای شما را برآورده کند یا نه. الحمالله تفاوت سنی شما خیلی زیاد نیست و امکان دارد به مشکل بر نخورید ولی بهتره به یک مشاوره خانواده مراجعه کنید موفق باشید[siz[/size]e=medium]
تو را به خدا با ایشون دوست نشوید. به خود و ایشون ضربه نزنی
چه جور دختریه ؟
خوبه ؟ بده ؟
ایمانش چه جوریه ؟ اعتقادش ؟
اصلن به هم میخورید یا نه ؟
اي بابا
دو خط مي نويسيد بعد انتظار داريد ما بگيم يك عمر چطوري زندگي كنيد؟!؟!؟!؟!!؟
دوستان آقا نادر 24 آبان این تاپیک را زدند و از 29 آبان هم به این تالار سر نزدند . بهتر نیست وقت خود را صرف پاسخ به کسانی که منتظر پاسخند کنیم ؟