-
چرا؟ مگه من چی خواستم
سلام
این روزا روزای خیلی بدیه برام
احساس میکنم تموم درهای دنیا بروم بسته شده
من باردارم و رفتم سونو گرافی . دکتر گفت وضع جنینت اصلا خوب نیست
و باید سقط کنی
واقعا حالم بده
رفتم پزشکی قانونی برای مجوز
گفتن باید 3 هفته دیگه بری سونو و بعد اجازه میدیم
دارم دیوونه میشم
مگه من از زندگی چی خواستم جز یه زندگی اروم
بعد 3 سال تصمیم به بارداری گرفتم و حالا این جوری
خدا منو دوست نداره
نمیدونم
سرم پر از سواله:47::54::54:
-
دوست عزیز برو خدارو شکر کن که یه بچه مشکل دار رو به دنیا نمیاری که تمام عمر درگیر دردسرهاش باشی. تو باز هم میتونی مادر بشی. دنیا که به آخر نرسیده
-
خانم کبوتر سفید
چند بار سونو دادید؟ پیش چندتا دکتر رفتید؟
من یه مورد سراغ داشتم که دکترش بهش توصیه سقط کرده بود و اما پدر بچه راضی نمی شد می گفت خدا داده اگه هم خواست خودش می گیره.وقتی به دنیا اومد سالم سالم بود.
من توصیه نمی کنم بچه رو سقط کنید یا نگه دارید این تصمیمیه که خودتون باید بگیرید.
ولی پیشنهاد من اینه که به یه دکتر و یه سونو اکتفا نکنید .
-
من یه بار سونو دادم
و به چند تا متخصص نشون دادم
همشون میگن این بچه برای شما بچه نمیشه
تصمیم ماهم سقط هست
اما واقعا ناامیدم
منی که از 1 سال و نیم قبل تموم ازمایشا رو دادم. اسید فولیک خوردم. چرا باید این طور بشه
دنیام پر شده از سوال
مگه من و همسرم چی خاستیم که خدا نداد؟یه بچه سالم
بعضی روزا روحیم خوبه و میگم خواست خدا بوده و مصلحت این بوده شاید این بچه اگه سالم هم بود میشد بلای جونمون
اما بعضی از روزام پرم از نا امیدی و کفر
واقعا سر در گمم
همش میترسم بارداری های بعدیم هم این جوری بشه پر از ترسم از آینده مبهم
یا می ترسم که یه وقت پرشکی قانونی باز بگه برو فلان آزمایش رو انجام بده و باز ما در ابهام و اعصاب خوردی بمونیم و وقت قانونی رو برای سقط از دست بدیم
-
عزیزم
من خودم دارم مامان میشم خیلیییییییییییییییییییییی ییی سخته روز اول که فک کردم خارج از رحمه شبش تا صبح گریه کردم
خدا کمکت کنه و بهت آرامش بده
ولی :
اگه دنیا بیاد و سندرم های مختلف رو داشته باشه چی؟ ( یه سر بزن اونهایی که این مشکلات رو دارن چه جورین یکی خواهر خودم که جرات نداره دیگه بچه بیاره)
تا آخر عمرت باید بسوزی و بسازی
اون مظلوم هم از زندگی هیچی نمیفهمه
هی این دکتر و اون دکتر
از خدا بخواه بهترشو بهت بده
داستان ام سلمه و همسرش رو بخون و طلب خیر بهتر از خدا .آرومت می کنه
-
سلام
خداروشکر کنید که علم انقدر پیشرفت کرده که میتونه جلوی اذیت شدن یک انسان بی گناه رو بگیره.
خیلی شرایط سختیه، ولی اینکه بچتون بدنیا بیاد و هروز عذابش رو ببینید مطمئنن سخت تره.
باز هم فرصت بچه دار شدن دارید.
خداروشکر کنید که با همسرتون زندگی خوبی دارید.
-
با سلام
عنوان تاپیک مبهم است و گویای مشکل شما نیست ..... لطفاً عنوانی مناسب و گویا تنظیم نموده و از طریق گزارش پست ارسال نمایید تا جایگزین شود و تاپیک باز گردد
با تشکر