من 20 سالمه و کسی که اومده خواستگاریم 35 سالشه ازهر لحاظی عالیه ولی تفاوت سنی .............کمکم کنید لطفا:203:تو رو خدا زود جوابمو بدید:300:300:[/size]
نمایش نسخه قابل چاپ
من 20 سالمه و کسی که اومده خواستگاریم 35 سالشه ازهر لحاظی عالیه ولی تفاوت سنی .............کمکم کنید لطفا:203:تو رو خدا زود جوابمو بدید:300:300:[/size]
میشه در مورد وضعیت خودتون و خواستگارتون بیشتر توضیح بدید ؟ دلیل ازدواج نکردن ایشون تا الان چی بوده ؟
به نظرم اگه خوبه ، بگریش ، خدا همراهتان.
میگه میخواستم وقتی ازدواج کردم طرف مقابلم از نظر مالی راحت باشه
تقاضای کمک من باید بهشون جواب بدم فقط نخونید لطفا نظرم بدید
بهار گرامي شما هيچي از خواستگارتون نگفتيد. البته اگر از همه نظر عاليه" شما حتما اين نظر رو هم سنجيديد كه ايشون 10 سال زودتر از شما شكسته مي شن. يك مرد 5 سال كمتر عمر مي كنه و... "ببخشيد اما به طور متوسط يك همچين ازدواجي ممكنه منجر به اين بشه كه در بهترين شرايط و پابرجاترين ازدواج 20سال تنها بمونيد يا مجبور به ازدواج مجدد بشيد.
دلیل ایشان خیلی قانع کننده نیست . اما به نظر من باید درباره ایشان تحقیق کرد . بهترین کار اینه که چند ماه زیر نظر خانواده ها با ایشان رفت و آمد کنید . تحقیقات محلی هم خوبه .
ضمنا شما خیلی کم توضیح دادید هم در مورد خودتان و هم در مورد ایشان .
چرا دلیل ایشون قانع کننده نیست؟
عزیزم بعضی وقتها همین تفاوت سنی زندگی رو دچار مشکل میکنه البته به شخصیت اون بستگی داره
بهتره با یه مشاور مشورت کنی
digital man چرا دلیل ایشون قانع کننده نیست!؟ شما تحصیلات+سربازی رو در نظر می گیرید تا 27 سالگیتون پره پره!اگر فوق بگیرید تا 29 سالگی. برای حداقلها شما 4سال وقت لازم دارید کار کنید. منصف باشید