بااين مزاحم اينترنتي چطور برخورد كنم؟
باسلام
چندماه پيش بعدازمدتهاوقتي فيس بوكم بازكردم متوجه پيامهاي خيلي زياده يك پسر شدم كه بي نهايت به من ابراز علاقه كرده...ومن رو همش خانمم همسرم عشقم وخيل الفاظ ديگه خطاب كرده...همش خواهش والتماس كه چرا جواب پيامش نميدادم...خواهش براي ارسال يك عكس ازخودم يا قرار دادن شماره تماسم...حرفهاي خيلي ركيك وسكسي برام فرستاده مثلا:دوست دارم ببوسمت دوست دارم فلان كارو بات بكنم دوست دارم اونطوري ببينمت...كه باخوندن اين حرفها مو برتنم راست شد وبدم به رعشه افتاد كه اگه شوهرم يه لحظه اين حرفها رو اتفاقي ميديد چي ميشد من همه حرفهارو پاك كردم وبلاكش كردم
يكي ددوماه ازاين موضوع ميگذره ديروز بعدازمدتها باز به فيس بوك مراجعه كردم بازهم يه فيس بوك ديگه شخصي بازم اين حرفهاروبهم زده حتمي عكس اسمم رو فرستاده كه چطور خطاطيش كرده...چيزي كه من روديوانه كرده ديدم كه عكسهاي پروفايلم كپي كرده وتوي پيج فيك خودش گذاشته وبه همراه ان عكسهاي سكسي هم گذاشته...همون لحظه هم وقتي متوجه شده كه من پيامهاروخوندم بازشروع كرد به پيام دادن...كه من همون لحظه بلاكش كردم ازشدت عصبانيت واظطراب پروفايلم دي اكتيو كردم...اولش اون پروفايل برام مهم نبود ولي الان كه فكرش كرم كه عكسهاي پروفايلم كي كرده وبه همراه اونا عكسهايناجور گذاشته شايد بد ميتونه باشه اگه اين پروفايل به شوهرم پيام بده چي ميشه اگه شوهرم يااعضاي خانوادم اون پروفايل روببينن چي ميشه...اصلا اين كي ميتونه باشه...چرابامن اين كاروميكنه؟ بنظرشما اين يك فرد بيماررواني نيست؟ چه كار بايد بكنم؟ فكرم روخيلي درگير وپريشان كرده