ميخام ازدواج كنم راهنمايي كنيد لطفا....
سلام
اميدوارم سال خوبي رو شروع كرده باشيد و اوضاع بر وفق مرادتون باشه
قبلا تو فروم همدردي يك تيكه هايي از زندگيم رو گفتم ....خلاصه اي از زندگيم رو باز هم ميگم
آقايي هستم 27ساله داراي تحصيلات شاغل (آزاد/دولتي) تك فرزند خانواده وضع مالي قابل قبول خونه ماشين و.... دارم ....مذهبي ..
اما اصل ماجرا من ي بار تجربه شكست تو زندگي رو داشتم كه مشكل از سمت همسر سابقم بود و باعث شد كه از جنس مخالف متنفر بشم .حدود 9ماه يا بيشتر از طلاقمون ميگذره از نظر فكري و احساسي اصلا درگير زندگي سابقم نيسم.اينم بگم كه تو دوران عقد از هم جدا شديم.
با توجه به اينكه تك فرزندم خانواده تحت فشارم قرار دادن ك ازدواج كن..... اما بد جور از ازدواج مجدد ميترسم و تا الان مقاومت كردم در مقابل ازدواج...از طرفي هم از تنهايي خسته شدم .
زندگيم شده كار و كار و كار...بر خلاف گذشته كه اهل مسافرت و... بودم الان تفريحم شده كار...عيد و 13 بدر رو هم حتي كار بودم .... برا پر كردن وقت ها آزادم هم ي شغل دوم كوچيك راه انداختم .....
بگذريم برم سر اصل مطلب
مادرم خيلي دوست داره كه من ازدواج كنم بهش قول دادم تا آخر بهار آمادگي خودم رو جهت ازدواج اعلام كنم.
به نظرتون اگه بخام ازدواج كنم با توجه به اينكه قبلا تو دوران عقد جدا شدم چطور همسري رو انتخاب كنم؟؟؟
كسي رو انتخاب كنم كه مثل خودم قبلا شكست خورده باشه تو زندگي؟
كسي رو انتخاب كنم كه قبلا كسي تو زندگيش نبوده باشه(منظورم اينه ك ازدواج نكرده باشه)
ازدواج به هر كدوم از موارد بالا چه محاسن و معايبي داره؟
اگه كسي هست كه در اين رابطه بتونه راهنماييم كنه يا تجربه شخصيش رو بگه كمك خيلي بزرگي به من كرده.
و در خواست ديگه اي كه دارم اينه كه كساني كه تجربه تلخ شكست در زندگي رو دارن و بعدا زندگي جديد شروع كردن با چه مشكلاتي روبرو شدن؟
اطرافيانم ميگن زيادي خودم در گير كار كردم.... به نظرتون كسي حاضر ميشه با كسي ازدواج كنه كه تقريبا روزي 15 ساعت بيرون از خونه هست(يا حتي بعضي وقتها 2 روز بيرون از خونه باشه) و وقتي مياد خونه بدون اين كه غذا بخوره ميخابه ؟؟؟