نوشته اصلی توسط
گل نرگسی
سلام خدمت دوستان
درمورد مسئله ای نیاز به راهنمایی و مشورت و کمک داشتم،ممنون میشم اگر دوستان و مشاوران محترم راهنمایی کنن.
بنده دختری 21 ساله هستم و دانشجوی ترم 6 مهندسی و همچنین حوزه ی دانشگاهی هم درس میخونم.اخیرا یه خواستگار طلبه که از اقوام دور هستن برای بنده اومده.یک جلسه باهم صحبت کردیم،از لحاظ کلیات خیلی بهم شبیه هستیم.خودم معقتد و مقید هستم اما تاحالا به این فکر نکرده بودم که با طلبه ازدواج کنم البته مخالف هم نبودم.
تو اینترنت زیاد سرچ کردم و مزایا و محدودیت های زندگی با طلبه هارو خوندم اما الآن یکم تردید دارم.همش فکرهای مختلف میاد تو ذهنم،میگم نکنه فلان حرفش دروغ دربیاد،نکنه بعدا زیر حرفش بزنه و از صبح تا شب ذهنم درگیره!
محل زندگی هامون هم دوره از هم و در 2 شهر متفاوت هستیم و احتمالا اگر ازدواج کنیم من به شهر ایشون میرم.ذهنم دچار دوگانگی شده از طرفی خوشحالم که کسی اومده خواستگاریم که با معیارهام جوره و از طرفی هم نگرانم که نکنه اونجور که فکر میکنم نباشه!
نمیدونم چه جوری باید امتحانش کنم تا ببینم راست گفته یانه!نمیدونم چه سوالاتی و چه جوری باید بپرسم!
اصلا قصد جسارت به طلبه ها و افراد خاصی رو ندارم اما خانواده من از لحاظ خواستگار دروغگو یکبار ضربه خورده و من نمیخوام این اتفاق دوباره تکرار شه،مخصوصا اینکه چون از خانوادم دور میشم اگر یه وقت خدایی نکرده حرفاش دروغ هم باشه دیگه همه چی برام سخت میشه!
از دوستان مطلع خواهش میکنم که کمک کنن و راهنماییم کنن تا بهتر بتونم تصمیم بگیرم و ذهنم رو آروم کنم.
اگر برای پاسخگویی به اطلاعات بیشتری نیازه بگید تا جواب بدم.
پیشاپیش از همگی ممنونم