-
برون رفت از وضعیت فعلی
ما برای پیگیری روند کارمون به دادگاه رفتیم و جلسه مطالبه مهریه برگزار شد و محکوم شدم
اعسار دادم و اعسار پذیرفته شد قرار شد ماهانه یک ربع سکه پرداخت بشه
همسرم در جلسه دادگاه بسیار نادرست عمل کرد:81: قاضی گفتند شعور هم چیز خوبیه:305:
هنوز اقساط از طرف انها مطالبه نشده و البته امادگی پرداخت تا همیشه دارم:311:
انها از حکم دادگاه بسیار ناراحت شدند چون میخواستند برای نداشتند پیش پرداخت مهریه منرا زندان کنند که قاضی هیچ پیش پرداختی در نظر نگرفت:58:
انتظار حداقل ماهی هفتصد هزار تومان اقساط مهریه داشتند:58: و الان عملا ماهی کمتر از سیصد هزار تومان شد یعنی عمر دخترشون به سالی حدود سه میلیون تومان تموم میشه:311:
در پرونده الزام به تمکین حکم نشوز او را گرفتم و قانونا و شرعا دیگه نفقه نداره و میتوانم ازدواج مجدد کنم و نموته بخاطر ازدواج مجدد طلاق بگیره:227:
البته قصد ازدواج مجدد فعلا ندارم و میخوام مطالعه کنم:303: و پول جمع کنم و تفریح و ورزش کنم:307:
تا چند وقت بعد از خلاصی از این خانواده دوباره ازدواج کنم
از طرز فکر و عملکرد بعضی انسانها در عجب هستم
نسبت به قبلا بسیار کمتر به اون زندگی فکر میکنم ، اسودگی خاطر بسیاری پیدا کرده ام
:305:یک نصیحت به اقایون میکنم اگر زنی برای مطالبه مهریه و یا ازار شوهرش به دادگاه رفت و کارش به اجرای احکام دادگاه رسید و اجرائیه گرفت و به اجز اومد دیگه اون زن را قبولش نکنید و اگر زن مطلقه ای وجود داره که کارش با شوهر قبلیش به اجرای احکام دادگاه کشید و پرونده تا اون حد پیش رفت برای زندگی مشترک انتخابش نکنید بعضی زنها در دادگاه کارشون ازدواج بود و داشتند همزمان از چند شوهر مهریه میگرفتن :305:
در این جریان زندگی بازهم یاد گرفتم اگر با صداقت و نیت خوب عمل کنیم جواب میگیریم:72: