RE: آیا او را فراموش کنم؟
سلام
به تالار همدردی خوش اومدید
عزیزم ببین شرایط این رو داره که پیشرفت کنه و یا پشتکار داشته باشه و بتونه خودش رو بالا بکشه؟
همه چیز پول نیست در یک حدی که بتونه زندگی مشترکتون رو شروع کنید کافیه!
و خواسته ها و نظر خودت رو هم در این مورد در نظر بگیر ببین توقعت از همسرآینده ات چیه؟ می تونه اون ها رو برآورده کنه؟
البته بدون هیچ چی که نمی شه زندگی کرد. ولی دریه حدی می شه اول زندگی یک کم مراعات طرف مقابل رو کرد . چون اول زندگی هیچ کس همه چیز رو با هم نداره
امیدوارم زودتر تصمیم بگیری و از بلا تکلیفی در بیای
در ضمن نمی خواد خیلی منتظر باشی چون ممکنه خیلی از شرایط هات رو برای ازدواج از دست بدی.
و دیگه اینکه اگه موردی بهتر پیدا شد روی اونها هم فکر کن و بیشتر خودت رو در نظر بگیر.
سلام به نظر من به مادیات واینجور چیزا فکر نکن به این فکر کن که انقدر دوسش داری که با همه دارو ندارش بسازی اگه میتونی منتظرش بمون اگه نه برو سراغ زندگیت و مواظب باش موقعیت های دیگتو ازدست ندی
سلام به نظر من اگه اون بهت قول بده اگه شرایطش جور بشه میاد منتظر بمون زندگی فقط دوست داشتنم نیست چه قد میخوای با دوست داشتن زندگی کنی
این مشکل منم هست اما دوست پسر من میگفت من دوست دارم اما شرایط ازدواج ندارم تو موقعیتاتو از دست نده بعد خبر میرسید رفته جای دیگه خواستگاری ازش سوال کن وگرنه منتظر نمون
بهار این غیر منصفانه است که افراد به دلیل نداشتن شرایط همه زندگیشون حسرت بخورند. افراد با دید منفعت طلبانه یقینا راحت تر میبازند.
ی
سلام جي جي . به نظر من بستگي به خودت داره. اول از همه تو زندگي اخلاق مهمه. شايد همه بگن پول ولي اخلاق مهمتره. تو اين تالار مشكلات همه به اخلاق برمي گرده تا پول. هر چند كه تو اين دوره زمونه پول هم نقش بسيار مهمي داره ولي بازم اخلاق ارجعيت داره. ببين اخلاقش چه جوريه. پيشرفت تو زندگيش داره يا نه بعد تصميم بگير.
سلام . من کاملا با نظر شیلا موافقم.
سلام
خوب اگه عجله داری محرم بشید و باهم چن سالی نامزد بشین تا هم بتونید کمی خوتونو بسازید وهم یگه رو از دست نمی دین