چگونه از این مخمصه رها شم
با سلام.
دختری 26 ساله هستم که هفت سال پیش در سن 19 سالگی از سر سادگی و بچگی با آقایی آشنا شدم . ایشون یک سال اول خوب بودن و اعتمادمو جلب کردن و در همتن زمان به من تعرض کردن کاری کردن دختر بودنم را از دست بدم.دوران خیلی سختی برام بود هیچکس از این مشکل خبر نداشت من 20 ساله بودم و از برخورد بقیه و شکایت و اینجور چیزا وحشت داشتم. ایشون به بهانه های مختلف منو نگه میداشتن و منم از ترس اینکه به کسی نگه رابطه رو حفظ کردم میدونم کار اشتباهی بود اما ترسای زیادی داشتم ضمن اینکه پدرم ناراحتی قلبی شدید داشتن.گذشت و گذشت تا اینکه خودش بهم قول ازدواج داد و کلا شد یه آدم دیگه خیلی کارا واسم انجام داد کلی محبت کرد و هوامو داشت تا اینکه دوباره بهش اعتماد کردم الان هفت سال از رابطه ما میگذره و حتی یکبار هم اقدام نکردن برای ازدواج . یه جورایی هم ازش در میره از طرف خانواده خیلی تحت فشار ازدواجم و خواستگارای خوبی دارم حتی اگه عمل کنم و قصد ازدواج با کس دیگه کنم نمیتونم با وجدانم کنار بیام که این مسیله از چشم طرف مقابلم پنهان کنم به خصوص هفت سال رابطه. ما توی شهر قم هستیم و تو شهر ما هیچکس همچین چیزی قبول نمیکنه حتی اگه بدونه مقصر نبودم.مطمینم که با کسی رابطه نداره به روشای خیلی زیائی امتحانش کردم