-
اختلاف زن و شوهر
سلام.بی مقدمه میرم سراغ اصل مطلب.من بیشتر وقتا با شوهرم سر یه سری مسائل لج میکنم یا جوابشو میدم.اونم خیلی زود جوشه و سریع عصبانی میشه و کتکم میزنه.چکار کنم این اخلاقم بدم رو بذارم کنار؟؟زندگیم و شوهرمو خیلی دوست دارم ولی دست خودم نیس بخدا.میترسم این لجبازی و جواب دادن من کار دستم بده
-
سلام
فکر نکنم با این شرح حالی که شما دادین کسی بتونه راه حلی بهتون بده. خودتون و شوهرتون رو معرفی بفرمایید و نمونه ای از موضوعات مورد دعواتون رو عنوان کنید. در هر حال به نظر من طبیعی نیست که مردی دست روی خانمش بلند کنه!!!
-
مشکل اینجاست ک مشاوره رو قبول نداره و میگه واسه دیوونه ها و آدمای روانیه.
خودم قبول دارم لجبازی و جواب دادن من باعث عصبانی شدنش میشه ولی اونم زودجوش میاره
-
شما فکرنکن کار دستت میده بدون حتما کار دستت میده!!!!!!
شما که مشکلت رو میدونی و خودت عاملش هستی خودت اول باید دست بکار بطش فقط برای خودت!!!!!
حتما حتما حتما سخنرانیهای دکتر حبشی بخصوص کلید مرد ایشون و اقتدار مرد دکتر رو گوش کن زندگیت زیر رو میشه ایشالله
بداد خودت برس زودتر فردا بچه از شما اموزش خاهد دید
خدا همچین سایتهایی رو برا ما افریده پس استفاده کن
-
سلام
اول باید بگم که شوهرشما خیلی اشتباه میکنند که دست بلند میکنن بر شما چون مقدمه یک لجبازی یا یک خطا رو برای شما باز کردن چون زن ربات نیست که وقتی کتک میخوره
بازم اطاعت کنه هی بد تر میشه
خیلی معذرت میخوام آدم میخواد اسب نجیبم رام کنه نمیزندش نوازشش میکنه بهش فضا برای دویدن میده غذا میده بهش
پیامبر فرمودند: "یک مومن واقعی از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشود".خانوم محترم شما که میبیند از این طریق به خواسته هاتون نمیرسید بلکه کتک میخورید بهتر یه راه دیگه رو در پیش بگیرید.
میتونید توی همین تالار بگردید و مطالبی که چگونه حرفم را باقاطعیت بزنم که آسیب نبینم را بخوانید