انتقام گرفتن با ازدواج با اختلاف 15سال؟
سلام. من بعد از چندماه رابطه عاطفی اشتباه دچار شکست عاطفی و خسارت های جبران ناپذیر توی زندگیم شدم و الان توی این اوضاع اتفاق دیگه برام افتاده که رئیسم با اختلاف نزدیک پونزه کمی بالا یا پایین تر عاشق من شده و کاملا غیرت و جدی ست به شکلی که موقع صحبت کردن من باهمکارای دگه عصبانی میشه و خیلی از اتفاقات بدتر مثل اخراجم یا چیزای شبیهش میترسم چون من توی شرکتدمعتبری استخدام هستم. از طرفی دچار بدترین احساسات و اوضاع به خاطر اعتماد کردن به یه ادم هوسباز خودخواه مزخرف هستم چون نمیدونستم این ادمها هزارتا سودا در سر دارنو از طرف دیگه این اقا که میدونم بچه داره شاید بیشتر از یکی. خسارات های زیاد مثل اینکه میخواستم ادامه تحصیل بدم ولی تو دام عثی افتادم که کاملا از طرف اون اقا بود و من تاثیری نداشتم و فقط عمر و فرصت هام از دست رفت طوری که قلبم درد میکنه امیدی به زندگی ندارم و حی گریههم نمیتونم بکنم تا اروم بشم و حالا این اقا و این اوضاع میزنه به سرم که از خودم و اون مردک انتقام بگیرم ولی واقعا هیچ میلی بهش ندارم و و اینکه بهیچوجه نمیخوام که زندگی یک زن و بچه هاش رو نابود کنم و اصلا نمیتونم تصورشو بکنم ولی اوضاع روحیم خوب نیست خستم از زندگی و کم شعوری و تصمیمای اشتباهیم نای زندگی ندارم چطوری این اقا رو رد کنم؟ رئیسم رو میگم.چطوری قلبمو درمان بکنم؟فقط همین جا رودارم که حرف بزنم