-
پسري بي خاصيت هستم
جواني حدودا بيست و چهارساله هستم.نه اهل درس و نه كار.نمي خوام ازتون پنهان كنم خوشم هم نمياد نه اهل مسافرت و نه اهل گشتن و تفريح و نه اهل خوشگذروني با جنس مخالف و نه اهل خدا و دين و ايمان به گفته ديگران عرضه هيچ كاري ندارم خودمم همينطور فكر مي كنم نه اين كه نتونم ارادشو ندارم اهميتي برام نداره اين كار ميتونه خريدن يك مهتابي باشه يا عوض كردم استارتر مهتابي كلا هيچ تو اين فكرا نيستم به دلايلي هم از بقيه همسن سالام عقبم خب حالا اين ادم بي مصرف چه سودي داره زندگي كنه؟!
اي كاش تصادف ميكردم ميمردم اينجوري كسي نمي گفت خودكشي كرد اين شانسم ندارم نميدونم خدا چرا منو ساختي اخه من چ سودي دارم ؟!
حتا علاقه ندارم تا سركوچه برم.
-
مگه میشه بی خاصیت باشین:81:
به نظر اعتماد به نفستون کمه
شاید هم دچار افسردگی شدین
-
-
شما تنبل هستی دوست من.همین!
کافیه اراده کنی و شروع کنی.
منم تقریبا مثل خودت بودم.حوصله کار کردن و اینا نداشتم.گذشت تا اینکه رفتم سرکار.
الان دقیقا برعکس شدم....
وقتی یکی دوروز بیکار میمونم قاطی میکنم.
بگرد یه کار و باری برا خودت ردیف کن .حالا هرچی.یه مدت برو و بیا درست میشه.
بالاخره باید از یه جا شروع کنی دیگه.
-
هستی دلیل نداره بازم باشی. به چیزایی که فکر میکنی فکر نکن و به چیزای دیگه فکر کن. زندگی کن. قشنگ و زیبا زندگی کن. طوری زندگی کن که برای خدا زیبا و عزیز باشی
-
خوب معلومه انگیزه ای برای زندگی نداری چون از بچگی تحقیر شدی منم یک چیزی هستم تو همین مایه ها ولی دوست ندارم خودکشی کنم یعنی نه اینکه عاشق زندگی باشم نه فقط میترسم وگرنه بهترین راها رو برای خود کشی سراغ دارم بدون درد . من گرفتار مشکلات بدی هستم نمیدونم باید چطوری حلش کنم .از نصیحت کردن دیگران بی زارم چون دیگران فقط بلدن حرف بزنند ولی دریغ از یک جو انسانیت در وجود این انسانها که بخوان مشکل کسی را حل کنند.
-
شما افسردگی داری به یک روانشناش یا یه روانپزشک خوب مراجعه کنید دنبال درمان باش
همین قدر که شما الان متوجه هستی که تو زندگیت کار مفیدی انجام نمیدی یهنکته مثبت محسوب میشه