چقدر سخته گل آرزو هاتو تو باغ دیگری ببینی و هزار بار تو خودت بشکنی و اونوقت آروم زیر لب بگی گل من باغچه نو مبارک.
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر سخته گل آرزو هاتو تو باغ دیگری ببینی و هزار بار تو خودت بشکنی و اونوقت آروم زیر لب بگی گل من باغچه نو مبارک.
اين همه نظر لازم نبودااااااااااااااااااااا ا
طراوت جان معنی جمله رو بگیم؟
الینا راست میگه معنی جمله رو بگیم ؟؟؟ خوب آره سخته دیگه . جمله زیباییه و نهایت عشق رو می رسونه و نیازی به توضیح نداره .
حقیقت پنهان !
وقتي كسي را دوست داشته باشي حاضري از خيلي از چيزهايي كه حق خودت هست بگذري تا آن فرد لبخند رضايت بر لبانش باشد
نظر منم همين نظر دانه هست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
چقدر سخته توی چشاش نگاه کنی اما نتونی حرف دلتو بزنی. گریه کنی اما وقتی دیدیش بخندی تا فکر نکنه که دوستش داری. آره دوست عزیزم من خیلی سخته گلی که خودت پرورش دادی تو باغچه کس دیگه ای ببینی. اما هرگز ناامید نشید شاید ما باغبونای خوبی نیستیم. مهم اینکه ارزو کنی گلت توی هر گلخونه یا باغچه ای هست خوشبخت باشه. فقط همین دوستم.
نهایت شهامت و شجاعت و عشق همینه
وعاقلانه تصمیم گرفتن
معنیش همینه
خودمم نميدونم معنيش رو بايد بگين يا.............
يكي از بچه هاي تالار اين جمله رو برام تو پيغام خصوصي گذاشته(10 بار)مرتب هم ازم ميپرسه كه از اين جمله چي برداشت ميكنم:162:هر چي هم جواب ميدم بهم ميگه نه اين نيست !!! راستش ديونم كرده به اين خاطر بود گفتم از شماها كه قديمي تر اين تالاريد بپرسم شايد بدونيد.:305: