راهنمایی در مورد پاره کردن رشته های گذشته
سلام دوستان.
ابتدا خیلی سریع خودم رو معرفی میکنم، من یه پسر 25 ساله هستم، الان در حال تحصیل در مقطع ارشد یک رشته مهندسی در یکی از بهترین دانشگاه های تهران هستم، یه مدت هم سربازی رفتم و چیز زیادی از حدمت من نمونده.
خیلی نیاز به راهنمایی و کمک دارم. امیدوارم نظراتتون رو از من دریغ نکنید. حقیقتش من خیلی سال پیش (بیش از 6 سال) و در بدو ورود به دانشگاه به یکی از همکلاسی هام علاقه مند شدم. ماجراهای زیادی اتفاق افتاد( که فکر نمیکنم ضرورتی داشته باشه شرح بدم همش رو ولی اگه دیدید نیازه میتونم بگم ) و در نهایت سه سال پیش که با ایشون خیلی صریح حرف زدم جواب منفی گرفتم، با تمام این حرفا در تمام این سه سال که ازون ماجرا میگذره نتونستم ایشون رو فراموش کنم، همیشه ته دلم بهش فکر کردم، همیشه تو ناخوداگاهم وقتی به اینده فکر میکردم اونم بود، من سربازی رفتم ، یه مقطع اومدم بالاتر و رفتم یه شهر دیگه ، درگیر امتحان و سمینار و پروپوزال و پایان نامه شدم بازم فراموشش نکردم، گرفتار یه جور خود آزاری مزمن شدم، تمام روابط و مسایل زندگیم به جوری گره خورده به این خانوم. تا اینکه تازگی های از طریق یکی از دوستان متوجه شدم این خانوم ازدواج کرده و به طبعش یعنی دیگه امکان رسیدن به اون خانوم منتفی شده واسه همیشه، اما بازهم من نمیتونم از فکرش در بیام، میگم حتی سه ساله ندیدمش و صداش رو نشنیدم ولی ذره ای از احساسی که 6 سال پیش بهش داشتم کم نشده و این موضوع داره ازارم میده، تحت هیچ شرایطی نتونستم به کس دیگه ای فکر کنم، نتونستم و ( نخواستم هم) که رابطه جدیدی رو شروع کنم چون به نظر من اصلا احلاقی نبود وقتی کس دیگه ای تو ذهن دارم، به دختر دیگه ای قولی بدم.
من الان درگیر پایان نامه ارشدم هستم، دو تا پیشنهاد کاری خوب داشتم،که به دلیل مشغله درسی زیاد ازشون چشم پوشی کردم من سرمو به هر طریقی میشده گرم کردم، سعی کردم فراموشش کنم ولی نتونستم، به نظرم یه جورایی دلم میخواد به خودم ازار برسونم با فکر کردن به اون دختر یعنی یه جور اعتیاد شده برام، با این وضع مطمنم ازدواج نمیتونم بکنم و اگه ازدواج هم بکنم ازدواج موفق نخواهد بود.
به نظرتون برای بیرون اومدن از این شرایط چه کنم؟؟؟ نیاز به مراجعه به روانشناس و روانپزشک دارم؟؟؟ دوست ندارم اینو بگم ولی گاهی بی اختیار بغض میکنم !! واقعا دلم میخواد از هر چی که منو متصل به گدشته میکنه رها شم. ببخشید طولانی شد.