-
روابط قبلی همسر آینده ام
سلام به همه اعضا محترم 20 سالمه عشقم 19 سالشه وقتی اونو دیدم 15 سالم بود تقریبا دو ماه هم ارتباط داشتیم ام ن عاشقانه.. این مدت گذشت و باز دوباره ب هم رسیدیم دختر زیبا و خوش اخلاق و دوس داشتنی هستش و الان رابطمون ب شدت گرم و عاشقانست ولی ی موضوعایی ازارم میده ب من گفت 2 سال با ی پسری دوست بوده تو این مدت و با فهمیدن خانواده مجبور ب تموم کردنش شده تو سال های اول و دوم دبیرستانش و خیلی دوستش دارم اما فکر کردن ب رابطه قبلیش ازارم میده میگم نکنه هنوز اونو بخواد... این فکر مثل یک کرم مغزمو میخوره... خیلی ازارم میده....ولی الان منو دوست داره و پام وایمیسته نمیدونم اومدن من میتونه باعث شه اونو فراموش کنه ایا من میتونم اندازه همون براش عزیز باشم؟ خیلی دوستش دارم و هرکاری براش میکنم و قصد ازدواج دارم و اینو میدونه.
-
منم تقریبا چنین مشکلی داشتم.
این بستگی به خودت داره که میتونی باهاش کنار بیایی یا نه...
اما اینم در نظر بگیر که ممکنه دو روز دیگه دعوایی باهم داشته باشین و در بیاد بهت بگه اون نفر قبلی میارزید به 100تا مثل تو :joyous:
این حرف رو دقیقا یکنفر به من زد و مثل آب خوردن نابودم کرد. :joyous:
البته همه مثل هم نیستن
اگه واقعا دوستت داشته باشه و بهت تکیه کرده باشه اونو کامل فراموش میکنه و هیچوقت به روت نمیاره...
سعی کن بیشتر باهاش باشی و بیشتر بشناسیش.
-
دوست عزیز شما تو سنی هستی که باید راه و درست رو برای ساختن آیندت بری.این چیزا هنوز برای شما یکم زوده.هم آقایون و هم خانوما با افزایش سن یه چیزایی توشون ثبات پیدا میکنه.شما برای رسیدن به اون ثبات هنوز کم سن و سال هستی.
اوضاع کارت.خونت.سربازی در چه وضعیتیه؟روابط گرم و عاشقانه برای قبل ازدواجه.برای بعد ازدواجت چه نقشه ای داری؟میشه یکم توضیح بدی؟تا بعد از اون برسیم سر روابط دختر خانوم تو 15 سالگی