... انواع احساس کدامند؟ (هوش هیجانی)
سلام دوستان :72:
اولین قدم برای افزایش هوش هیجانی، اینه که انواع احساسات رو بشناسیم.
تا جائیکه من می دونم، دومین قدم اینه که هر لحظه سعی کنیم احساسمون رو در اون لحظه مشخص کنیم. یا حداقل آخر شبها، روزمون رو مرور کنیم و اونهایی که یادمون مونده رو مشخص کنیم.
قدم سوم هم اینه که سعی کنیم احساسمون رو به سمت مثبت تغییر بدیم. یعنی مثلا حالا که من فهمیدم در این لحظه غمگین هستم، سعی کنم فعالیتی انجام بدم که منجر به ایجاد حس شادمانی بشه.
من اطلاعات زیادی در مورد هوش هیجانی ندارم، و شاید همینایی هم که نوشتم اشتباه یا ناقص باشن. ممنون می شم دوستانی که در این مورد بیشتر از من می دونن، کاملش کنن. اینکه مراحل هوش هیجانی به چه ترتیبیه؟ و اگه بخوایم یه برنامه ریزی براش داشته باشیم، بهتره برای هر مرحله چه مدت زمانی رو در نظر بگیریم؟
خصوصا آقای m.reza، شما یکبار این مطلب خیلی مهم رو به من گفتید و در واقع بهم یاد دادید (چون قبلش اصلا بهش توجه نکرده بودم) که فقط فهمیدن احساسات منفیم کافی نیست، و باید مثبتشون کنم. من اون زمان در موقعیت خوبی نبودم و ازتون توضیح بیشتری نخواستم، فکر کنم حتی تشکر هم نکردم، اما همین نکته بعدا خیلی به کارم اومد. :72: فکر می کنم شما در این زمینه اطلاعات خوبی دارید، از راهنمایی های قبلیتون متشکرم، و ممنون می شم در این تاپیک هم راهنمایی کنید.
----------------------------------------------------------------------
خب اینها مقدمه بودن. از اونجائیکه من خیلی وقتا نمی دونم دقیقا چه احساسی دارم، و در واقع اسم همه احساساتم رو نمی دونم، الان سوال اصلیم اینه که انوع احساس کدامند؟
قبلا در موردش سرچ کرده بودم، الان دوباره سرچ کردم. کامل ترین چیزی که پیدا کردم، اینه:
انواع احساس ها(احساسات 19 گانه) - shabahang
البته اینجا هم نوشته 27 احساس داریم، اما 20 تا رو اسم برده.
و در ضمن به نظرم اینها همش نیست. همشه؟
-------------------------------
و البته یه سری سوالات فرعی هم دارم که بعدا ازتون می پرسم.
:72:
- - - Updated - - -
ویرایش:
* ... مراحل تقویت هوش هیجانی به چه ترتیبیه؟ و ...