ترس از ازدواج به خاطر مسائل اقتصادی و درآمد کم
درود دوستان
بنده پسری هستم 28 ساله، اگه لیاقتش رو داشته باشم شغلم دبیر " حق التدریسی " ، با مدرک فوق لیسانس مهندسی ، حقوقم برای تدریس مقداری کمتر از سطح تعیین شده از طرف وزارت کار و امور اجتماعی هستش
شرایط اقتصادی کشور و مشکلات مالی که گربیان گیر اقا پسرها برای ازدواج هستش این ترس بر من انداخته که اصلا به سمت ازدواج یا به فکر ازدواج نباشم اگر خودمم بخوام نمی توانم چون پدری پولدار ندارم که پشتیبانیم کنه بتونم حداقل یک عروسی ابرومندانه برگذار کنم و حتی به مادرم بگم برام دنبال دختری باش.
هیچ وقت نتونستم بدلایل مالی و اقتصادی به ازدواج فکر کنم حتی توی دانشگاهها مثلا اگر از دختری که خوشمم می اومد فقط وفقط ب خاطر مشکل مالی و درامد کم نمی تونستم ازشون درخواست کنم .
الان در تلاش هستم بتوننم در دانشگاهی به صورت حق التدریسی در رشته خودم درس بدم چون پارتی و اشنا ندارم تا الان نتونستم فقط و فقط در دبیرستان و هنرستان درس میدم. اونم حقوقش کافی نیستش که بشه یک زندگی ساده ی داشته باشم و آغاز کنم.
از طرف خانواده ام پدر و مادر و ... در فشارم که چرا ازدواج نمی کنی برام دنبال دخترن ولی من بهشون گفتم شرایطم جور نیستش پول ندارم در یک کلام بازرو بتونم یک خونه کوچیک و نقلی اجاره کنم.