همسرم ازم میخواد مهریه ام و ببخشم
سلام. ما 6 ساله ازدواج کرده ایم و یه بچه 10 ماهه داریم. همدیگه رو دوست داریم و اغلب اوقات باهم خوبیم.
دیشب با همسرم خرید رفته بودیم که سر یه قضیه خیلی کوچک که بخاطر خستگی هردومون بود یکم بحثمون شد. اصلا فک نمیکردم قضیه انقد بزرگ بشه.
اما از صبح همسرم دایم داره بد و بیراه میگه با اس ام اس و من و متهم میکنه به اینکه بخاطر پول باهاش زندگی میکنم. در صورتیکه همسرم وضع مالی متوسطی داره و کارمنده. منم در حد توانش ازش درخواست میکنم همیشه. که انصافا اونم هیچ وقت کم نمیزاره برای زندگیمون. اما هیچ وقت سر مسایل مالی با هم دعوا نکرده ایم. امروز به من گفت برای اینکه ثابت کنی منو به خاطر پول نمیخوای مهریه ا و ببخش. احساس میکنم این قضیه رو بهونه کرده واسه این کار
توضیح اینکه مهریه ام 1000 سکه است و در مقابلش من هیچکدوم از حق و حقوق رو ندارم و همه چیز به نام همسرمه و همسرم کسی نیست دارایی به نام زن بزنه
در ضمن با اینکه 90 درصد مواقع خیلی باهم خوبیم و حتی مثل روزای اول به هم ابراز عشق و علاقه میکنیم، اما با کوچکترین مشکلی همسرم حرف از طلاق میزنه. یکی دوبار هم گفت به خاطر مهریه است که ظلاقت نمیدم. در صورتیکه بهش گفتم اگه نمیخوای زندگی کنی من ازت مهریه نمیگیرم.
خلاصه این مهریه برای من جنبه پشتوانه داره و به هیچ وجه نمیخوام ببخشمش. اما نمیدونم چه جوابی به همسرم بدم تا الان با وجود عصبانیت زیاد کار احمقانه ای نکنه و عصبانی تر نشه
ممنون میشم زودتر جوابمو بدید