محل کار فوق العاده کسل کننده
سلام دوستان.اول از همتون تشکر میکنم بابت خوندن متنم. امیدوارم بتونم با راهنماییهاتون این مشکل رو رفع کنم.
من چند ماه اومدم تو یه شرکت دولتی که خیلی داره بهم سخت میگذره. و واقعا فقط میخوام ساعت بگذره و برم بیرون از شرکت یا روزارو میشمارم که هفته تموم شه. و این خیلی حس بدی بهم میده. دوس داشتم وقتی سر کارم سرحالتر باشم.
وقتی وارد این محیط کار شدم با توجه به اینکه تقریبا اولین کارم بود و از نظر سنی ازشون کوچیکتر بودم خیلی استرس داشتم. و خب همش سرم تو کارام بود. البته کلا ادم کم حرفی هستم. نه خیلی کم حرف ولی معمولا خیلی وارد بحثال حاشیه ای نمیشم. ولی اگه بین ادمای مثل خودم باشم اینحوری نیستم.
وقتی اومدم اینجا از ی طرف خب همه خیلی رسمی بودن از طرف دیگهمن خیلی استرس داشتم از ی طرف دیگه بچه هایی که اینجا بودن 7-8 ساله یاهم هستن. و تو اتاق کار ما 4 نفریم که دوتاشون خانوم هستن و با هم دوستن و من هم میزم ازشون دوره و بخاطر محیط شرکت اونا اروم حرف میزنن حتی حرفای عادی رو و هم اینکه خب اونا خیلی باهم صمیمی هستن.
برا همین خیلی سخت میگذره تو محیط شرکت بهم خیلی تنهامو نمیدونم چطوری باهاشون وارد رابطه شم.
از اون طرف همش باید یه لباس تکراری رو هر روز بپوشیم. اینم داره کلافم میکنه:161: همه چیز تکراریه. کلا حس میکنم دارم به زوال میرسم.
یه مشکل دیگم اینجا اینه که مثل بقیه بلد نیستم رسمی و تعارفی حرف بزنم. کسی میتونه کمکم کنه چطوری این محیط برام یکم قابل تحملتر شه؟
از روزا و ساعتای کاریم متنفرم:102::102: از یه ادم پر انرژی تبدیل شدم یه یه ادم بی روح متحرک. تو شرکت خصوصی که بودم کارم خلی زیاد بود ولی روحیم خیلی خوب بود:102: