بامزاحمی که بعد از 15 سال قصدتجاوز و سو استفاده دارد،بدون مدرک چکارمیشود کرد؟
با درود.
15سال پیش ،مزاحمی داشتم که قصد تجاوز و سو استفاده داشت، میگفت اگه باهاش رابطه برقرارنکنم ، آبرومو میبره ،من به تهدیدهاش اهمیتی ندادم، شماره خانه مونو پیداکرد،اسممو پیداکرد، دوستامو، و یک سری اطلاعات دیگه، جوابشو ندادم، زنگ میزد به خانوادم پشت سرم تهمت و افترا میزد و به خیال خودش آبرومو برد ...
10سال ازآن ماجرا گذشت، دوباره مزاحم میشد، زنگ زد به پدرم فحش داد، و دوباره تهمت زد ، از تلفن عمومی زنگ زده بود و من نمیتوانستم کاری بکنم.
بعد از چندسال دوباره مدام مزاحم میشد، دوستم بجای من باهاش حرف زد گفت یه شوهر خیلی غیرتی دارم پدرتو درمیاره،زنگ نزن، اونم گفت طلاق گرفتی من هستم
درهمان دوران، من تصادفِ بدی داشتم درپی یک کیف زنی، بهم حمله کردن کیفمو زدن،باماشین میخواستن ازروم رد شن،خیلی شانسی زنده ماندم . کسی شاهد نشد ، نتوانستم شکایت کنم، احتمال میدم کار اون باشه
الان بعد از 15 سال دوباره هرروز مزاحم میشه، دوباره زنگ زده ، تهمت زده، متاسفانه همسرم هم فهمید، و باورش نمیشه که من اصلا نمیشناسمش ، الان همسرم بخاطر مشکلاتی که داریم، بهم شک کرده ،میگه حتما باهاش رابطه داری که اسمتو میدونه ، چون از اول هم انکار کردم، اصلا نمیتونم بهش واقعیت رو بگم، مسکلاتمونو بیشتر میکنه
میخواستم بدون اینکه بفهمه،حل کنم، اما نشد
گفت بهش زنگ بزنم ، زنگ زدم، گفت با موبایلت بهم زنگ بزن!!! البته اینو به کسی نگفتم ، چون میدونم قصدش چیه
همسرم میگه بریم شکایت کنیم ،
من هیچ مدرکی ندارم که نشون بده میخواد بهم تجاوز کنه، اگه شکایت کنم ، فوقش تلفنش رو قطع میکنن ، و این بیشتر ترغیبش میکنه برای مزاحمت. یه سیمکارت 5هزار تومنه!
من نمیدانم روانشناسی این آدمهای مریض چیه، که بدانم بعد از شکایت امنیت دارم نه استرس بیشتر
لطفا منطقی و اصولی راهنمایی کنید